tirsdag den 26. april 2011

Tutkijat rakentaa synteettinen synapsi piiri, proteesin aivot vielä vuosikymmeniä poissa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/25/researchers-build-synthetic-synapse-circuit-prosthetic-brains-s/:


Rakennus Franken-aivot on pitkään ollut pyhä Graal lajittelee tiedemiesten, mutta nyt joukkue tekniikan tutkijat ovat tehneet, mitä he väittävät olevansa merkittävä läpimurto kohti tätä päämäärää. Alice Parker ja Chongwu Zhou on USC käytetään hiilinanoputkien luoda synteettisiä synapsi piirejä, jotka jäljittelevät neuronien perusrakenneosia aivot. Tämä voi olla korvaamaton AI tutkimukseen , vaikka joukkue ei ole vielä käsitelty ongelma soveltamisala - aivomme asuu 100 miljardia neuronit, joilla kullakin on 10000 synapseja. Lisäksi nämä nanoputket ovat erittäin puutteellisia plastisuus - ne eivät voi muodostaa uusia yhteyksiä, uusia hermosoluja, tai muuttaa iän. Kaiken kaikkiaan tutkijat sanovat, olemme vuosikymmenien päässä ottaa fake aivoja - tai edes sen osia - mutta jos teknologian kehittyessä, koska ne toivon, että ihmiset ehkä jonain päivänä voi toipua tuhoisista aivovammoista ja ajaa Autojen fiksu torjua tappavia onnettomuuksia.

Jatka käsittelyssä Tutkijat rakentaa synteettinen synapsi piiri, proteesin aivot vielä vuosikymmeniä poissa


Tutkijat rakentaa synteettinen synapsi piiri, proteesin aivot vielä vuosikymmeniä poissa perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 huhtikuu 2011 19:24:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink TGDaily , PhysOrg | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar