tirsdag den 26. april 2011

Asahin uusi ohut lasi substraatti kosketusnäytössä antaa älypuhelimet hoikka siluetteja

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/25/asahis-new-slim-glass-substrate-for-touchscreen-displays-gives/:


Me kaikki haluamme, kämmentietokoneet on runsaasti laskentatehoa ja mehevä akku, mutta ohut on , ja useimmat käyttäjät etsivät laitteen vähemmän Marilyn Monroe ja Kate Moss . Pitää uusia puhelimia ja tabletit kiitotien-valmis, Asahi kehitetty ohuempi lasi substraatti käytettäväksi kosketusnäytössä. Tämä uusi 0.28mm Natronkalkki-lasi on 15% ohuempi kuin yhtiön nykyiset tarjoukset ja Asahi alkaa massa tuottaa sitä huhtikuun loppuun. Laiha uusi pohjakerros on joustintuet sen juttuja SID ensi kuussa - pariksi jotkut kestävät Dragontail epäilemättä - niin olemme innolla handsy kanssa yhtiön uuden ohut ja trim näyttää. Useimmiten me vain tyytyväisiä, että tulevaisuuden puhelimet eivät näytä yhtä rasvaa meidän farkut. PR: n tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Asahin uusi ohut lasi substraatti kosketusnäytössä antaa älypuhelimet hoikka siluetteja


Asahin uusi ohut lasi substraatti kosketusnäytössä antaa älypuhelimissa hoikka siluetteja perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 huhtikuu 2011 20:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Tech | lähde Asahi Glass | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar