tirsdag den 26. april 2011

Chicagon Adler Planetaario aloittaa ulkonevat 8K mennessä 8K kuvia tämän vuoden heinäkuussa, laita elokuvateatterista häpeään

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/26/chicagos-adler-planetarium-to-start-projecting-8k-by-8k-images/:


Okei, joten se ei ole aivan 8K video, emme ole siellä vielä , mutta Adler Planetaario ja sen upouusi Grainger Sky Theater ovat näyttämässä meille 64 megapikselin kuvat näyttävät valkokankaalla. Kuvataan "suurin yksittäinen saumaton digitaalinen kuva maailmasta", kuva sisältä planetaario tulevat 20 projektorit koukussa 45 tietokonetta käsittelee tietoja ja annettava mahdollisimman selkeä ja valloittava näkymä luokse Maailmankaikkeudestamme voi saada ilman todellisuudessa poistuminen maapallon ilmakehää. Uusi show käynnistymässä 8. heinäkuuta, jotka on koottu tuella NASA ja IBM mm. Hyppää ohi tauon koko lehdistötiedote.

Jatka käsittelyssä Chicagon Adler Planetaario aloittaa ulkonevat 8K mennessä 8K kuvia tämän vuoden heinäkuussa, laita elokuvateatterista häpeään


Chicagon Adler Planetaario aloittaa ulkonevat 8K mennessä 8K kuvia tämän vuoden heinäkuussa, laita elokuvateatterista häpeään perin ilmestynyt Engadget on ti, 26 huhtikuu 2011 03:43:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Adler Planetarium | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar