tirsdag den 26. april 2011

Don-8r panhandling robotti tarkoitus tehdä asunnottomien vanhentunut (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/26/don-8r-the-panhandling-robot-set-to-make-the-homeless-obsolete/:


Tähän asti yksi kenttä on turvassa robotti häiriöitä : kerätä rahaa kadulla. Ei kauan. Tila on jo liian täynnä kanssa kitarointia hippejä, koirien huivit ja lapset kuljetetaan kirkkaan oranssi UNICEF laatikot on uusi voima varauduttava. Se on Don-8r (lausutaan "lahjoittaja" niille, jotka eivät puhu robotti), ohjelmoitu nimenomaan kerätä muuttaa ja on ihana. University of Dundee opiskelija Tim Pryde luonut kolikon polttoainetta robotti auttaa nostamaan rahaa hyväntekeväisyyteen. Se on kestänyt muutaman pyörii ympäri koulun kampuksella ja on jo oppinut kolmen Ps rahan keruu: kohteliaisuus, sitkeys ja suorituskyky - jälkimmäinen aikaan kautta värinvaihto valot sen pallo-kuin pää. Video Don-8r tekee asian tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Don-8r panhandling robotti tarkoitus tehdä asunnottomien vanhentunut (video)


Don-8r panhandling robotti tarkoitus tehdä asunnottomien vanhentunut (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 26 huhtikuu 2011 07:34:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink SlashGear | lähde Tim Pryde | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar