tirsdag den 26. april 2011

Kokoomus yritysten luo WebM yhteisön ristiinlisensoinnin aloite

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/26/coalition-of-companies-creates-webm-community-cross-license-init/:


Kun Google julkisti sen WebM avoimen lähdekoodin media-muodossa ja ilmoittanut sen olevan yksi koodekkia sääntö kaikille muille , oli niitä, jotka leimata sen hyödyllisyyttä ja katsoi, että H.264 pitäisi periä maan. WebM valta muuttaa joidenkin vankka arvostelijoita, ja ralli enemmän kuin VP8 / Vorbis aiheuttaa, 17 yritykset ovat nyt muodostaneet WebM yhteisön Cross-lisenssi (CCL) aloitteesta muun sekoittuminen niiden WebM liittyvien IP resursseja. Aloite perustuu niin että kaikki voivat käyttää El Goog suosima multimedia codec vailla uhkaa patenttioikeudenkäyntien ja CCL superfriends toivottaa lisää jäseniä vahvistaa heidän oikeudellisesta ehkä - mutta ne, jotka haluavat liittyä, on myönnettävä maksutta lisenssi mitään niiden patentteja, jotka kattavat WebM tekniikka. Intohimona yksinkertaistaa web standardeja ja halu levittää sanaa WebM ei voisi satuttaa, joko - uusi formaatit eivät myy itseään, tiätsä.

Kokoomus yritysten luo WebM yhteisön ristiinlisensoinnin aloite alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 26 huhtikuu 2011 05:41:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde WebM | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar