tirsdag den 26. april 2011

DARPA: n uusi Space Surveillance Telescope pidämme satelliitit turvassa tähtienvälisen roskia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/26/darpas-new-space-surveillance-telescope-will-keep-our-satellite/:

Mitä siitä, että taivas? Lintu? Kone? Voi, se on vain noin roskaa kelluvat avaruudessa, joka aiheuttaa suuria uhkia armeijan vakoilusatelliitteja. Auttaa pitämään silmällä sitä, insinöörit DARPA , MIT ja Air Force Unleashed uusi 110000000 dollaria teleskooppi, joka on ollut työn alla jo yhdeksän vuotta. Uusi Space Surveillance Telescope (SST) pystyy tuottamaan laaja-kulma näkemykset maapallon taivaankansi kiitos kaareva CCD. Tämä mahdollistaa massiivisen 3,5 aukon ja f/1.0 valotusasetukset, syömällä enemmän valoa päivässä, että keskimääräinen laajuus voi viikossa. Osana ilmavoimien Space Surveillance Network (SSN), teleskooppi ensisijaisena tehtävänä on varoa mitään mikrosatelliitteja meteoriitteja tai muu ulkomaalainen jätökset liikkuvat samalla nopeudella, jolla maapallo pyörii. Järjestelmän kehitti ensimmäiset kuvat aiemmin tänä vuonna ja ilmavoimat voi lopulta paikka SSTS ympäri maailmaa, luoda 360 asteen valvonta viltti ja menee pitkä matka kohti pidämme spycraft lämmin, kodikas ja turvallinen galaktisen vaaroja.

Jatka käsittelyssä DARPA: n uusi Space Surveillance Telescope pidämme satelliitit turvassa tähtienvälisen roskia


DARPA: n uusi Space Surveillance Telescope pidämme satelliitit turvassa tähtienvälinen roskia perin ilmestynyt Engadget on ti, 26 huhtikuu 2011 16:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink PhysOrg | lähde DARPA | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar