tirsdag den 26. april 2011

Airpiano myynnissä, toteuttamista sinfonia pehmeä syntetisaattorit kanssa aallon käden (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/26/airpiano-on-sale-now-conduct-a-symphony-of-soft-synths-with-the/:

Airpiano

Kun viimeksi näimme Airpiano jo vuonna 2008 (ah, onnellinen aika, jolloin ihmiset vielä välittänyt Spore) se oli vain proof of concept, hakata yhdessä käyttöliittymän suunnittelun opiskelija Omer Yosha. Nyt voit tilata oman internet € 1099 (noin $ 1.607), jos olet Euroopassa, tai € 1149 (noin 1680 dollari), jos te asutte muualla tämän pienen, Blue Marble kutsumme Earth. Theremin-kuin Airpiano ei oikeastaan ​​tuota mitään ääniä itse, vaan se käyttää lähestymisanturit ruokkia MIDI ja OSC (avoin Sound Control) signaaleja tietokoneeseen USB, jolloin muusikot ja ei-muusikot samankaltaisia ​​komento pehmeä syntetisaattorit vain majesteettinen aalto käden. Se voi purkaa sinulle sekava tuijottaa ihmisiä, jotka vielä soittaa instrumentteja jousten ja avaimet (tiedätte, luddites), mutta se on varmasti arvokkaampi kuin kasvit itse edessä Beamz laser harppu . Trio videoita odottaa tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Airpiano myynnissä, toteuttamista sinfonia pehmeä syntetisaattorit kanssa aallon käden (video)


Airpiano myynnissä, toteuttamista sinfonia pehmeä syntetisaattorit kanssa aallon käden (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 26 huhtikuu 2011 15:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Airpiano | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar