søndag den 27. februar 2011

AMD aukoa uusia uria ja 32nm Bulldozer design

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/CL6-7Y4r5cc/amd-to-break-new-ground-with-32nm-bulldozer-design.ars:



AMD: n tulevista 32nm Bulldozer muotoilu on uusi ja monessa suhteessa, ja tämä viime ISSCC, AMD antoi kaksi tekniset paperit että meni yksityiskohtaisesti kokonaisluku ja liukuluku osien suunnittelu. Suurin osa jokaisen kirjassa käsiteltiin piirin suunnittelun yksityiskohdat, mutta siellä oli aika paljon korkeamman tason informaatiota, joka tuli ulos.


Olemme aikaisemmin tehnyt yleistason ja Bulldozer lähestymistavan teho-tehokkuus, joten tutustu aiemmin kattavuus iso kuva. Tässä lyhyt artikkeli, me täyttää joitakin yksityiskohtia AMD: n paperit.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Transphorm lupaukset brickless laptop latureita, virransäästön aplenty

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/27/transphorm-promises-brickless-laptop-chargers-power/:

Stop yhteyttä, jos olet kuullut tätä ennen . Salaperäinen Startup-yritys toimii salassa useita vuosia, herättää miljoonien rahoituksen suurimpia alan toimijoiden (tässä tapauksessa Google ja Kleiner Perkins Caufield & Byers), ja ilmoittaa läpimurto teknologiaa, joka lupaa muuttaa kaiken . Tällöin käynnistys on yritys nimeltä Transphorm, ja läpimurto on galliumnitridi teknologiaa, joka lupaa parantaa AC / DC muuntajat. Vaikka tämä ei ehkä kuulosta kaikkein jännittävä asia maailmassa, yhtiön toimitusjohtaja sanoo, että se ei voinut vain vähentää tuntuvasti sähkön hukkaan elektroniikan tällä hetkellä luottaa piin osiin, mutta huomattavasti pienentämällä komponenttien samoin. Yksi hyvä esimerkki on kannettava laturi tiiliä, jotka Transphorm sanoo voitaisiin vähentää tai jopa kokonaan poistaa rakentamalla tarvittavat komponentit suoraan kannettava itse. Yhtiö näkee myös valtava mahdollisuus sähköautot, ja erityisesti datakeskusten, joka on yksi ensimmäisistä markkinoilla se on suunnattu. Tietenkin täydelliset tiedot ovat vielä melko kevyt tällä hetkellä, mutta yhtiö on lupaava paljastaa sen ensimmäiset tuotteet vain kaksi viikkoa, ja voit olla varma, me seuraamme.

Transphorm lupaukset brickless laptop latureita, virransäästön piisaa perin ilmestynyt Engadget Sun, 27 helmikuu 2011 16:50:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Boing Boing | lähde Transphorm , Technology Review | Lähetä | Kommentit

Custora Auttaa Online yrityksiä parantamaan asiakkaiden sitouttaminen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/pM5MF8nLKRQ/:

Array

Apple pyytää turvallisuusneuvoston asiantuntijoita tutkimaan OS X Lion

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/esJjwcsMpu8/Apple-Asks-Security-Experts-To-Examine-OS-X-Lion:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Sillä niin paljon kuin Mac OS X on maine turvallisempi kuin Windows, tietoturva-asiantuntijat eivät epäröi huomauttaa, että päinvastainen on itse asiassa totta. Mutta Applen haluavat muutoksen. Viime torstai Apple doled ulos beta OS X Lion kehittäjille. Yhdessä, että Apple on myös kädenojennus huomattava tietoturva-asiantuntijoita ja tarjoamalla heille vapaa välähdyksiä OS X 10.7, jotta he voivat tarkastella Applen uusia turvatoimia ja saavuttaa takaisin Applen kanssa mitään ajatuksia ja huolia heillä saattaa olla. Todellakin, Apple on tulossa paljon lisää turvallisuutta korostavien näinä päivinä, ei ainoastaan tavoittaa turvallisuus tutkijoita, mutta myös henkilöstön palkkaa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






OCZ: n kuluttaja-luokan Vertex 3 SSD saa penkille, SandForce SF-2281 auttaa piiskaa kilpailu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/27/oczs-consumer-grade-vertex-3-ssd-gets-benched-sandforce-sf-228/:


Ajattelimme OCZ: n Vertex 3 Pro verran liekeissä kuumaa kamaa, mutta kiinteässä olomuodossa varastointi asiantuntijat ovat ällistyttävää uutiset - tavallinen ol 'Vertex 3 tuo sama täysin naurettava 550MB / s luku nopeudet (plus vielä nopeammin 525MB / s kirjoittaa) klo maanläheinen hinta. Ennakot löytyi Vertex 3: n uusi SandForce SF-2281-ohjain ja Micron 25nm flash-muistipiirien apajille pois, vaikka oma enterprise-luokan serkku lähes jokaisessa testissä - muutamia poikkeamia sieltä täältä - ja oli kuulemma liian nopeasti saavuttaa täyden suorituskyvyn kaikki SATA 6Gbps ohjain paitsi yksi Intelin Cougar Point piirisarja. Best of all, he väittävät, että OCZ: n kohdentaminen hinta vain 250 dollaria 120GB versio, tai 500 dollaria 240GB ajaa penkille täällä. Se on vielä kimpale muutoksen, mutta ottaen huomioon nykyisen sukupolven 120GB SSD silti maksaa yli 200 dollaria kadulle, se kuulostaa OCZ on perustamassa baaria, joka laskee hintoja kautta linjan. Emme voi odottaa.



Lue - AnandTech

Lue - Hot Hardware

Lue - Legit arvostelut

Lue - PC Perspective

Lue - Varastointi arvostelu

OCZ: n kuluttaja-luokan Vertex 3 SSD saa penkille, SandForce SF-2281 auttaa piiskaa kilpailun alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 27 helmikuu 2011 15:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Weird Science vain heittää beanballs kylmät yöt

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/3Rv-B0UWJPw/weird-science-only-throws-beanballs-on-cold-nights.ars:


Heitto lämpöä lämpöä: Sano että olet baseball-syöttäjä. Haluatko päästä eroon beaning vastakkaisen takoa? Tee se viileä yö , jos haluat välttää kosto mukaan joukko Duke's Business School tiedekunnassa. "Kontrolloi useita muita muuttujia," he kirjoittavat, "teimme analyysejä, että todennäköisyys syöttäjä lyö taikina kasvaa voimakkaasti korkeissa lämpötiloissa, kun useampi syöttäjä joukkuetoverit ovat kärsineet joukkueen aiemmin pelissä. "


Capuchins saada tytöt hieromalla itse omia virtsassa: Paljon eläimiä merkitä reviirinsä tai mainostaa perämies avulla feromonit virtsassa (vaikka kalat eivät tätä ). Kapusiiniapina apinoilla kuitenkin ottaa ylimääräinen askel sen varmistamiseksi, ettei ole epäilystäkään mikä yksilö oli lähde feromonit: he virtsata päälle kätensä ja hiero sitä koko niiden turkista. Voit vahvistaa, että tämä on sen toivottua vaikutusta hyvät tutkijat laittaa naisen capuchins vuonna MRI putkeen, ja sitten altistuvat ne virtsaa aikuisten ja nuorten miesten. Vastauksia naisilla aivot olivat huomattavasti suuremmat, kun virtsa tuli aikuinen. Epäilen sama tapa saattaa saada yhtä suurta vastausta ihmisen naaras aivot, mutta ei ehkä samoista syistä.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Oscar.com tarjoaa "kaikille pääsy" siirtyy Academy Awards, kustannus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/27/oscar-com-offers-all-access-pass-to-the-academy-awards-for-a/:


Toki, voit vain katsella Oscar ilmaiseksi yhdessä kulhoon popcorneja ja suosikki Twitter kommentointia, vaan ihmiset takana Oscar toivovat kokeilet jotain vieläkin "interaktiivinen" tällä kertaa. Ne, jotka pään Oscar.com tänä iltana on käsitelty muutamaa eri live-kamerat, jotka ovat vapaasti kaikkien käytettävissä, mutta todella nähdä kaikkeen joudut pöytään yli 4,99 dollaria varten "kaikille pääsy" pass. Tämä antaa sinulle pääsyn useisiin "yksinomainen katsella mahdollisuuksia", mukaan lukien multippeli 360 astetta kamerat, että voit hallita, ja lukuisat kamerat pitkin punaista mattoa, backstage, ja pääjohtajat Ball jälkeenpäin. Ja jos tämä ei riitä, voit myös ladata Oscar Backstage Pass app iPad, iPhone ja iPod touch - se juoksee sinua lisää 0,99 dollaria.

Jatka käsittelyssä Oscar.com tarjoaa "kaikille pääsy" siirtyy Academy Awards, kustannus


Oscar.com tarjoaa "kaikille pääsy" siirtyy Academy Awards, kustannus perin ilmestynyt Engadget Sun, 27 helmikuu 2011 14:13:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Oscar All Access | Lähetä | Kommentit

Kaksi Planeetat Löytyi jakamalla yhden Orbit

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/htwYZvd5CwE/Two-Planets-Found-Sharing-One-Orbit:

Dweezil-n0xad kirjoittaa "Buried in tulva tiedot Kepler-teleskooppi on planetaarinen järjestelmä kuin mikään ennen nähnyt. Kaksi sen näennäinen planeettojen samaa kiertämään niiden tähden. Jos löytö on vahvistettu, se vahvistaa teoriaa, jonka mukaan maapallon kerran jakanut kiertoradalle Marsin kokoinen elin, joka myöhemmin kaatui siihen, mikä kuun muodostumiseen. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






SwipeGood Antaa Start Fund Rahat hyväntekeväisyyteen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/jVy8tXu0LFA/:

Array

Mikä on oikea nimesi?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/47srCLGSnBY/:

Array

Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.


Lisää | Viewsonic


Hyväosaisten ja huono-osaisten: True Story of Reader Yhtäkkiä De-kutsuttu TED

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/f5xVLP5zWpA/:

Array

IT Tutkinnon Ei "hyvin koulutettu, Ready-To-Go"

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7yOLjP-DQIE/IT-Graduates-Not-Well-Trained-Ready-To-Go:

coondoggie kirjoittaa "On katkaista välillä opiskelijat saavat huipputekniikan astetta ja mitä työnantajat etsivät näissä tutkinnon. Työnantajien mieltä, että yliopistoissa ja korkeakouluissa on tarjota opiskelijoille tärkeitä taitoja tarvitaan ajaa IT-osastot, mutta vain 8% vuokraamalla johtajien olisi määrä IT valmistuneiden palkattiin "hyvin koulutettu, ready-to-go" mukaan kyselyn 376 organisaatioita, jotka kuuluvat IBM käyttäjäryhmän Jaa ja tietokanta Trendit ja sovellukset tilaajille. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Ihminen rakentaa kone työntää puhelimen painikkeet puoli maailmaa pois (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/27/man-builds-machine-to-push-phone-buttons-from-half-a-world-away/:




Jos tavoitteena oli matkustaa maailman, ja teidän tehtävänne paina painikkeita kolmen matkapuhelimesta sijaitsee Etelä-Koreassa, saatat seota. Se näyttää mitä tapahtui Mok Young Bak, ainakin silloin, kun hän keksi hullu vehje kuvattu video edellä. Called valtikka, se telepresence kone , joka ei vain yksi asia - se ohjaa jokaista näppäintä kunkin näiden kolmen puhelimet sarjan servomoottorit ja toimilaitteen kaapelit ja liikkuu heiluri-kuin web joten hän voi selvästi nähdä kunkin näytön sieltä, missä hän sattuu olemaan. Näin hän voi nauttia matkailusta jättäen hänen toimeentulonsa ulottuville, ainakin niin kauan kuin asianomainen naapurit eivät vastaa kauhea meteli on, eli tappaja robotti kokoonpanoon, ja vaatimaan, että poliisi tutkii.

Ihminen rakentaa kone työntää puhelimen painikkeet puoli maailmaa pois (video) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 27 helmikuu 2011 11:18:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Hack a Day | Lähetä | Kommentit

Microsoft palkitseminen Työntekijät, jotka Puhelin It In

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_NRiYPHWs_A/Microsoft-Rewarding-Employees-Who-Phone-It-In:

theodp kirjoittaa "kehittäjille, jotka ovat kaikki noin Benjamins, Microsoft on keksinyt mielenkiintoisen vaihtoehdon Googlen puhuttua 20% aikaa. tehostamiseksi määrä Windows Phone 7 sovellukset, Microsoft on rento tiukka sääntö ja anna työntekijöiden kuutamo ja pitää tuloksena olevasta henkisestä omaisuudesta ja 70% tuloista, kunhan toinen työ on kirjoittaa apps WP7-pohjaisissa laitteissa. sääntö muutos tarjoaa mahdollisuuden työntekijöille, jotka eivät halua lähteä turvattomuutta käynnistys, mutta haluat silti ampui tunnustusta ja palkintoja omia ajatuksiaan. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Burning Chrome

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/70zGx2MdVJ8/:

Array

Ihmiset ovat reitittimet

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/iyZvXtdxQvc/:

Array

HTC Incredible S, Desire HD, Desire Z ja alkuperäinen Desire kaikki syö Maustekakut mennessä kesäkuun loppuun

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/27/htc-incredible-s-desire-hd-desire-z-and-original-desire-will-a/:


Kun se aloitti Incredible S klo MWC pari viikkoa sitten, HTC luvattu uusi 4-tuumainen laite olisi nopeasti saada Maustekakut päivitys ja nyt se antaa meille lopullisen aikataulun sitä sanomalla, että Android 2.3 jaetaan sen uusi lippulaiva puhelimen loppuun Q2 2011. Emme ole varmoja neljän kuukauden istuu ikkunan odottaa OTA päivitys leijuvan välttämättä vastaa jopa meidän määritelmä "nopea", mutta on olemassa paljon parempia uutisia omistajille HTC: n vanhemmissa laitteissa. Halu HD ja Desire Z - molemmat julkaistiin syyskuussa 2010 - myös hyppäämällä pois Froyo ja jopa maustekakut saa seurakseen alkuperäinen Desire , joka oli ilmoitettu takaisin viime vuoden MWC. Tämä luuri oli lähinnä HTC: n omalla merkillä Nexus, joten tiesimme jo sen pystyy käynnissä piparkakut, mutta se on silti harvinaista nähdä laitteen läpi kaksi merkittävää Android päivitykset (Desire alkoi elämä Android 2.1). Kaikki nämä vanhat toiveet asetetaan samalle päivitysaikataulu kuin Incredible S, kun taas äskettäin ilmoitti halu S ja Wildfire S aluksen Gingerbread esiasennettu.



[Kiitos, Johannes]

HTC Incredible S, Desire HD, Desire Z ja alkuperäinen Desire kaikki syö Maustekakut loppuun kesäkuun alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 27 helmikuu 2011 08:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde SlashGear | Lähetä | Kommentit

Kuluttajat ostavat vähemmän Tech Stuff, Keep It Pidemmät

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yv4CDopckUo/Consumers-Buy-Less-Tech-Stuff-Keep-It-Longer:

Hugh Pickens kirjoittaa kirjoittaa "NY Times kertoo, että on olemassa viitteitä siitä, että meri muutos tapahtuu kuluttajien käyttäytymisessä seurauksena suuri lama: amerikkalaiset ostavat vähemmän tech kamaa ja mikä kestää (norm. voidaan tarvita). Vaikka monissa tapauksissa ero on vain kuukausia, ekonomistit ja kuluttajat sanovat lähestymistapa saattaa kestää kauemmin kuin täydellinen toipuminen ja paluu helppo luotto, koska vahvan vaikutelman taantuma on tehty kuluttajille. Esimerkiksi Patti Hauseman juuttunut hänen viiden vuoden vanha Applen tietokone, kunnes se alkoi tehdä outoa surisevaa ääntä ja joskus huonosti ennen kuin hän osti uuden tietokoneen jouluna - itse asiassa uusittu yksi. "Viikkoa myöhemmin vanha kuoli. Aikakatkaisu sitä aika hyvin," sanoo Hauseman lisäämällä että se ei ollut niin paljon, että hän ei olisi varaa uusia asioita, mutta että viime vuosien taloudellinen epävarmuus oli jättänyt hänet tunne, että hän voisi varastaa hänen tulevaisuudessa heittää pois tavaroita, jotka oli vielä arvoa. Kuluttajat pitävät kiinni uusien autojen levy-63.9 kuukautta, enintään 4,5 kuukautta vuoden takaisesta ja 14 prosenttia vuodesta 2008 lopussa mukaan yksi tutkimusmatka yritys. Toimiala analyytikot myös ilmoittaa, että ihmiset keskimäärin odottavat 18 kuukautta päivittää matkapuhelimesta, pystyyn joka 16 kuukautta vain muutama vuosi sitten. "Emme aio palata aikaan meidän mummot" tarinoita siitä, mitä he pitivät ja kuinka niitä käytetään asiat niin huolellisesti, sanoo Nancy F. Koehn, professori Harvard Business School ja historioitsija kuluttajien käyttäytymiseen. "Mutta näemme johdonmukainen inching tai trudging tuota."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






OnLive tarjoaa ilmaisen MicroConsole kanssa Homefront pelin ostoa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/27/onlive-offering-free-microconsole-with-homefront-game-purchase/:


Koska nabbing 99 dollaria OnLive Game System yhdistää TV yhtiön peli streaming pilvi? Tässä toinen ajatus - ennakkoon THQ: n Homefront on OnLive sijasta 50 dollaria, ja saat kupongin vapaa MicroConsole (ja ilmainen peli) on edullinen. Se on paljon OnLive ilmoitti toissapäivänä, joka kulkee 14 maaliskuu vaikka pikkupräntin sanoo on rajoitetusti, postikulut lisää, ja et itse saa laitteiston vasta paljon päättyy mitään väliä, kun ennakkoon peli. Emme ole varmoja, mitä se sanoo ja OnLive jatkuvaa kannattavuuden että yritys löytää itsensä tarvitse antaa laitteiston pois alle puoli sen arvoinen, mutta emme katso lahja hevonen suussa!

OnLive tarjoaa ilmaisen MicroConsole kanssa Homefront peli ostaa alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 27 helmikuu 2011 08:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink OnLive Blogi | lähde OnLive | Lähetä | Kommentit

UK Kiinteistölaitos sanoo Open standardit on Rojaltivapaiden

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TdoZUZipPV0/UK-Govt-Says-Open-Standards-Must-Be-Royalty-Free:

Anonyymi lukija kirjoittaa "H raportit mielenkiintoisen kehityksen Yhdistyneen kuningaskunnan hankintapolitiikka. Artikkelista:" Uusi hankinta ohjeita Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus on määritellyt avoimia standardeja, joiden "tekijänoikeuksien tehty peruuttamattomasti saataville Royalty Free perusteella." asiakirja, joka on julkaistu hallituksen kanslia, sovelletaan kaikkiin valtion virastoihin ja sanoo, että kun ostaa ohjelmistoja, teknologian infrastruktuuri sekä turva-tai muiden tavaroiden ja palveluiden yksiköiden olisi "mahdollisuuksien käyttöön avoimia standardeja. '"


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.