søndag den 27. februar 2011

Tutkijat debyytti yksi kuutio millimetrin tietokoneen halua tunkea sitä silmään

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/26/researchers-debut-one-cubic-millimeter-computer-want-to-stick-i/:


Tämä as-of-vielä-nimeämätön mini tietokone oli vanhanaikainen kuin implantoitavia silmänpaine seurata glaukooma potilaiden, mutta sen luojat kuvitella tulevaisuutta, jossa me kaikki kuhisee pieni kiusankappale. Aloittaminen hieman yli yhden kuutiometrin millimetri tilaa, asia stuffs paineanturi, muisti, thin-film akku, aurinkokenno, langaton radio-ja virransäästötilaan mikroprosessori kaikki yhteen hyvin pieni läpikuultava astiaan. Prosessori takana pikku kaveri käyttää "extreme" lepotilaan, jotta se pysyy napping 15 minuutin välein ja imee 5,3 nanowatts hereillä, ja sen akusta loppuu virta 10 tuntia sisävalaistukselle tai yksi ja puoli tuntia auringon säteiden. Käyttämällä anturi mitata silmänpaine ja radio kommunikoida ulkoisen lukija, järjestelmä jatkuvasti seurata edistymistä glaukooma, ei ne ärsyttävä yhteystiedot . Tietenkin hullujen tiedemiesten takana odottaa päivää, jolloin pieni laite tekee paljon, ja jokainen meistä toting satoja tietokoneen implanttien koko kehomme - näyttää tulevaisuuden valoisana cyborgdom .

Tutkijat debyytti yksi kuutio millimetrin tietokoneen halua tunkea sitä silmään perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 helmikuu 2011 17:43:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink CNET | lähde University of Michigan | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar