søndag den 27. februar 2011

HTC Incredible S, Desire HD, Desire Z ja alkuperäinen Desire kaikki syö Maustekakut mennessä kesäkuun loppuun

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/27/htc-incredible-s-desire-hd-desire-z-and-original-desire-will-a/:


Kun se aloitti Incredible S klo MWC pari viikkoa sitten, HTC luvattu uusi 4-tuumainen laite olisi nopeasti saada Maustekakut päivitys ja nyt se antaa meille lopullisen aikataulun sitä sanomalla, että Android 2.3 jaetaan sen uusi lippulaiva puhelimen loppuun Q2 2011. Emme ole varmoja neljän kuukauden istuu ikkunan odottaa OTA päivitys leijuvan välttämättä vastaa jopa meidän määritelmä "nopea", mutta on olemassa paljon parempia uutisia omistajille HTC: n vanhemmissa laitteissa. Halu HD ja Desire Z - molemmat julkaistiin syyskuussa 2010 - myös hyppäämällä pois Froyo ja jopa maustekakut saa seurakseen alkuperäinen Desire , joka oli ilmoitettu takaisin viime vuoden MWC. Tämä luuri oli lähinnä HTC: n omalla merkillä Nexus, joten tiesimme jo sen pystyy käynnissä piparkakut, mutta se on silti harvinaista nähdä laitteen läpi kaksi merkittävää Android päivitykset (Desire alkoi elämä Android 2.1). Kaikki nämä vanhat toiveet asetetaan samalle päivitysaikataulu kuin Incredible S, kun taas äskettäin ilmoitti halu S ja Wildfire S aluksen Gingerbread esiasennettu.



[Kiitos, Johannes]

HTC Incredible S, Desire HD, Desire Z ja alkuperäinen Desire kaikki syö Maustekakut loppuun kesäkuun alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 27 helmikuu 2011 08:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde SlashGear | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar