søndag den 27. februar 2011

Ihminen rakentaa kone työntää puhelimen painikkeet puoli maailmaa pois (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/27/man-builds-machine-to-push-phone-buttons-from-half-a-world-away/:




Jos tavoitteena oli matkustaa maailman, ja teidän tehtävänne paina painikkeita kolmen matkapuhelimesta sijaitsee Etelä-Koreassa, saatat seota. Se näyttää mitä tapahtui Mok Young Bak, ainakin silloin, kun hän keksi hullu vehje kuvattu video edellä. Called valtikka, se telepresence kone , joka ei vain yksi asia - se ohjaa jokaista näppäintä kunkin näiden kolmen puhelimet sarjan servomoottorit ja toimilaitteen kaapelit ja liikkuu heiluri-kuin web joten hän voi selvästi nähdä kunkin näytön sieltä, missä hän sattuu olemaan. Näin hän voi nauttia matkailusta jättäen hänen toimeentulonsa ulottuville, ainakin niin kauan kuin asianomainen naapurit eivät vastaa kauhea meteli on, eli tappaja robotti kokoonpanoon, ja vaatimaan, että poliisi tutkii.

Ihminen rakentaa kone työntää puhelimen painikkeet puoli maailmaa pois (video) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 27 helmikuu 2011 11:18:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Hack a Day | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar