søndag den 27. februar 2011

Viikko Apple: Verizon iPhone Shootout, Thunderbolt tekee debyyttinsä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/d6ProaMi0ik/week-in-apple-verizon-iphone-shootout-thunderbolt-makes-its-debut.ars:


Ahhh, makea julkaisu. Kun niin monta viikkoa huhuja, me kaikki tarvitaan sitä. Ei ainoastaan Apple vihdoin vapauttaa uusi MacBook Pro tällä viikolla yhtiö ilmoitti myös mediatapahtuma maaliskuussa 2, voidaan käsitellä seuraavan sukupolven iPad. Apple on myös auttanut Intel sen Thunderbolt (tunnetaan myös nimellä Light Peak) debyytti, Ars syöpynyt Verizon iPhone vastaan AT & T: iPhone ja paljon muuta. Lue saat ratsia alkuun Apple uutinen viime viikolla.


iPhone vs. iPhone: Ars tuo Verizon ja AT & T testi : Verizon vs. AT & T: olisit ostaa iPhone tänään, mikä verkko valitsisit? Ars teki lukuisia reaalimaailman testien vertailla tietoverkkoon nopeudet ja puhelut toisiaan vastaan, bonus WiFi huimapää ja akun testaukseen.


Thunderbolt polttaa USB, FireWire ja 10Gbps suoritusteho : Intel, joiden avulla Apple on kehittänyt uuden teknologian yhteydessä laitteiden ja tietokoneiden kanssa massiivinen kaistanleveys. Standardissa käytetään pieniä satamia ja optimoitu ohjain pelimerkkejä, jotta läppäreissä yhteydessä massamuistiin ja muiden korkean bandwith ja pienen latenssin omaava laitteisto.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar