søndag den 27. februar 2011

Nexus S 2.3.3 päivitys säätää näytön värilämpötila, mennään silmät on

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/27/nexus-s-2-3-3-update-adjusts-screens-color-temperature-we-go-e/:


Olemme saaneet kuulla kertomuksia Nexus S " Android 2.3.3 päivitys lisäämällä keltainen sävy näytön ja jopa huuhtomalla sen värejä, mutta mukaan Googlen Ry Guy, sanoi laastari on todellakin tarkoitus säätää näytön värilämpötilan. Tässä koko lainaus Googlen tuki foorumilla:


"Uudella OTA valmis, saatat huomata pienen eron, miten värit näkyvät Nexus S. Nexus S Olemme sopeuttaneet värilämpötilan asetukset paremmin vastaamaan tummempia värejä kaikilla kirkkaustason. Gingerbread UI on tummempi, olemme huomanneet, että värit eivät ole niin tarkka, kun laite oli käytössä alemman kirkkaustason. Esimerkiksi jotkut käyttäjät ilmoittivat, että alkuperäinen väri lämpötila oli liian korkea johtavat hieman tummempia harmaan ottaa punertava sävy, joilla uuden värilämpötila näin ei enää ole. "


Joten vaikka tämä näyttö tweak on hyvää tarkoittava, se näyttää monien kommentoijien sekä foorumilla ja XDA-kehittäjät eivät ole kovin tyytyväisiä tähän. Uteliaisuuttani geeks että olemme, menimme eteenpäin ja manuaalisesti päivittää omia Nexus S (ja muuten, varmasti vastaamaan rakentaa numero sopiva patch). Kuten näette meidän vertailu kuvia (ampui saman ohjeen kameran asetuksia ja keskisuurten näytön kirkkaus), uusi yleinen värilämpötila on epäilemättä hienovaraisesti lämpimämpi, vaikka himmennin kirkkausasetuksia enää kärsiä edellä punainen sävy. Kiinnostavaa kyllä, me todella hyväksyä tämän muutoksen, ja Super AMOLED näyttö ei todellakaan katso pestään pois meitä, emmekä näe mitään melua kiertelevät, että jotkut ovat raportoineet. Eihän voi olla yksin. No, on olemassa vain yksi tapa ratkaista tätä mysteeriä: jos satut olemaan mies Nexus S omistaja, joka on soveltanut tätä päivitystä, miksei säestää alla?



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]




View Poll


Nex


Ingen kommentarer:

Send en kommentar