søndag den 27. februar 2011

Oscar.com tarjoaa "kaikille pääsy" siirtyy Academy Awards, kustannus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/27/oscar-com-offers-all-access-pass-to-the-academy-awards-for-a/:


Toki, voit vain katsella Oscar ilmaiseksi yhdessä kulhoon popcorneja ja suosikki Twitter kommentointia, vaan ihmiset takana Oscar toivovat kokeilet jotain vieläkin "interaktiivinen" tällä kertaa. Ne, jotka pään Oscar.com tänä iltana on käsitelty muutamaa eri live-kamerat, jotka ovat vapaasti kaikkien käytettävissä, mutta todella nähdä kaikkeen joudut pöytään yli 4,99 dollaria varten "kaikille pääsy" pass. Tämä antaa sinulle pääsyn useisiin "yksinomainen katsella mahdollisuuksia", mukaan lukien multippeli 360 astetta kamerat, että voit hallita, ja lukuisat kamerat pitkin punaista mattoa, backstage, ja pääjohtajat Ball jälkeenpäin. Ja jos tämä ei riitä, voit myös ladata Oscar Backstage Pass app iPad, iPhone ja iPod touch - se juoksee sinua lisää 0,99 dollaria.

Jatka käsittelyssä Oscar.com tarjoaa "kaikille pääsy" siirtyy Academy Awards, kustannus


Oscar.com tarjoaa "kaikille pääsy" siirtyy Academy Awards, kustannus perin ilmestynyt Engadget Sun, 27 helmikuu 2011 14:13:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Oscar All Access | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar