søndag den 27. februar 2011

Weird Science vain heittää beanballs kylmät yöt

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/3Rv-B0UWJPw/weird-science-only-throws-beanballs-on-cold-nights.ars:


Heitto lämpöä lämpöä: Sano että olet baseball-syöttäjä. Haluatko päästä eroon beaning vastakkaisen takoa? Tee se viileä yö , jos haluat välttää kosto mukaan joukko Duke's Business School tiedekunnassa. "Kontrolloi useita muita muuttujia," he kirjoittavat, "teimme analyysejä, että todennäköisyys syöttäjä lyö taikina kasvaa voimakkaasti korkeissa lämpötiloissa, kun useampi syöttäjä joukkuetoverit ovat kärsineet joukkueen aiemmin pelissä. "


Capuchins saada tytöt hieromalla itse omia virtsassa: Paljon eläimiä merkitä reviirinsä tai mainostaa perämies avulla feromonit virtsassa (vaikka kalat eivät tätä ). Kapusiiniapina apinoilla kuitenkin ottaa ylimääräinen askel sen varmistamiseksi, ettei ole epäilystäkään mikä yksilö oli lähde feromonit: he virtsata päälle kätensä ja hiero sitä koko niiden turkista. Voit vahvistaa, että tämä on sen toivottua vaikutusta hyvät tutkijat laittaa naisen capuchins vuonna MRI putkeen, ja sitten altistuvat ne virtsaa aikuisten ja nuorten miesten. Vastauksia naisilla aivot olivat huomattavasti suuremmat, kun virtsa tuli aikuinen. Epäilen sama tapa saattaa saada yhtä suurta vastausta ihmisen naaras aivot, mutta ei ehkä samoista syistä.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar