søndag den 27. februar 2011

Nintendo 3DS käynnistyy Japanissa väestö kyyneleet läpi alkuperäisen 400000 Laitetoimitukset

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/26/nintendo-3ds-launches-in-japan-populace-tears-through-initial-4/:


Et voi snap yksi ylös paikalliseen GameStop täyden kuukauden , mutta Nintendo 3DS oli vankka käynnistää Japanissa tänään kuulemma rahaksi lähes koko alkuperäisen lähetyksen 400000 spiffy Stereonäkötesti pelaamista kämmenlaitteet loppuun mennessä päivä . Osa näistä myynneistä oli kuluttajat odottavat muutamalla rivillä enintään 2000 henkilöä pitkä, mutta nämä varustamot ovat poikkeuksia normista - useita julkaisuja merkille, että hyvin harvat kaupat itse ollut mitään riviä puhua, koska useimmat japanilaiset elektroniikkaliikkeissä loppuunmyyty kun 3DS lähti ennakkoon yli kuukausi sitten. Hanki kertaus siitä, mitä odottaa järjestelmän täältä (ja täältä ) tai lukea kaiken yllättävän hallittu Japanin markkinoille meidän lähde linkkejä.



Päivitys: Ystävämme on Engadget japani olivat käsin 3DS käynnistää, ja kyytiin pari itse järjestelmien - saat tarkemmin yksi ensimmäisistä vähittäiskaupan 3DS yksiköt Alla olevassa galleriassa!




Nintendo 3DS käynnistyy Japanissa väestö kyyneleet läpi alkuperäisen 400000 Laitetoimitukset perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 helmikuu 2011 21:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink NeoGAF , PC World | lähde

Ingen kommentarer:

Send en kommentar