søndag den 27. februar 2011

Transphorm lupaukset brickless laptop latureita, virransäästön aplenty

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/27/transphorm-promises-brickless-laptop-chargers-power/:

Stop yhteyttä, jos olet kuullut tätä ennen . Salaperäinen Startup-yritys toimii salassa useita vuosia, herättää miljoonien rahoituksen suurimpia alan toimijoiden (tässä tapauksessa Google ja Kleiner Perkins Caufield & Byers), ja ilmoittaa läpimurto teknologiaa, joka lupaa muuttaa kaiken . Tällöin käynnistys on yritys nimeltä Transphorm, ja läpimurto on galliumnitridi teknologiaa, joka lupaa parantaa AC / DC muuntajat. Vaikka tämä ei ehkä kuulosta kaikkein jännittävä asia maailmassa, yhtiön toimitusjohtaja sanoo, että se ei voinut vain vähentää tuntuvasti sähkön hukkaan elektroniikan tällä hetkellä luottaa piin osiin, mutta huomattavasti pienentämällä komponenttien samoin. Yksi hyvä esimerkki on kannettava laturi tiiliä, jotka Transphorm sanoo voitaisiin vähentää tai jopa kokonaan poistaa rakentamalla tarvittavat komponentit suoraan kannettava itse. Yhtiö näkee myös valtava mahdollisuus sähköautot, ja erityisesti datakeskusten, joka on yksi ensimmäisistä markkinoilla se on suunnattu. Tietenkin täydelliset tiedot ovat vielä melko kevyt tällä hetkellä, mutta yhtiö on lupaava paljastaa sen ensimmäiset tuotteet vain kaksi viikkoa, ja voit olla varma, me seuraamme.

Transphorm lupaukset brickless laptop latureita, virransäästön piisaa perin ilmestynyt Engadget Sun, 27 helmikuu 2011 16:50:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Boing Boing | lähde Transphorm , Technology Review | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar