søndag den 27. februar 2011

Mac OS X Lion on TRIM tukea SSD, HiDPI päätöslauselmat parantaa pikselimäärä?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/26/mac-os-x-lion-has-trim-support-for-ssds-hidpi-resolutions-for-i/:


Kuten odottaa saattaa, kehittäjien ei tuhlannut aikaa repii Mac OS X Lion esikatsella , ja näin he ovat väitetysti löysi joitakin mielenkiintoisia asioita - eli tuki SSD-pyyhkimällä TRIM-komennon , ja sarja korkean DPI näyttötilaa, mikä mahdollistaa kuvakkeiden ja käyttöliittymän elementit kahdesti graafisia yksityiskohtia - mikä voisi tarkoittaa PC-kokoinen Retina näyttö . Entinen ei kuulosta kaikkein jännittävä päivitys, mutta se on todella siunaus Mac-käyttäjät, joilla kiinteän olomuodon varastointi TRIM voi parantaa kirjoittaa nopeudet yhteensopiva asemia. Siltä osin kuin parantunut pikselimäärä huhut ovat huolissaan, se ei ole selvää, onko Applen todella katsot itse kaksinkertaistaa tarkkuudet uusissa tietokoneissa (9to5Mac kuvittelee 15-tuumainen MacBook Pro 2880 x 1800-näyttö) vai Applen yksinkertaisesti siirtämällä säilyttää ikonit ovat täsmälleen samat fyysisen koon kaikilla sen näytöt - mikä tekisi fantastinen järkevää kosketusnäyttö käyttöliittymä, muuten.

Mac OS X Lion on TRIM tukea SSD, HiDPI päätöslauselmat parantaa pikselimäärä? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 helmikuu 2011 19:39:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Electronista , CrunchGear | lähde MacRumors , MacGeneration | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar