fredag den 10. juni 2011

Australian-Rakennettu Hoverbike valmistautuu Takeoff

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-3EDtiJGGN0/Australian-Built-Hoverbike-Prepares-For-Takeoff:

Zothecula kirjoittaa "seikkailija moottoripyöräilijöiden olla perehtynyt jännittävää saada ilmassa yläosassa kasvaa, mutta Hoverbike on tarkoitus ottaa kiinni hieman ilmaa aivan uudelle tasolle. With 1170 cc 4-tahti moottori tuottaa 80 kW ajanut yli kaksi Suutin potkurit, keksijä Hoverbike, Chris Malloy, sanoo sen suuren työntövoiman painosuhde, Hoverbike olisi päästävä arviolta korkeus on yli 10000 jalkaa ja päästä MITTARINOPEUS on 150 solmua (278 km / h tai 173 mph). Tällä hetkellä nämä ovat vain teoreettisia lukuja kuin Hoverbike ole näyttämään kyntensä vielä, mutta Malloy on rakennettu prototyyppi Hoverbike ja aikoo toteuttaa reaalimaailman lennon testit pari kuukautta. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Google Guitar Doodle Song Galleria

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3MDyk-QkUOc/Google-Guitar-Doodle-Song-Gallery:

itwbennett kirjoittaa "Nyt sen toisena päivänä tuottavuuden tuhoamista, Googlen Guitar Doodle on yhä musiikkia, kaunista musiikkia. Tässä ratsia joitakin YouTuben parhaat aloittelijasta suosikki Seven Nation Army on kunnianhimoinen version Paint It Black, ja kyllä , Stairway to Heaven ".


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






HTC EVO Näytä 4G yrittää päästä läpi FCC, saa kiinni

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/10/htc-evo-view-4g-tries-to-sneak-through-fcc-gets-caught/:


Olemme vain kahden viikon päässä Sprintin käynnistää HTC EVO Näytä 4G , ja olimme alkaneet ihmetellä, jos me näkisimme WiMax tablet vaeltaa Washington, DC lähiaikoina. Tänään on se päivä, ystävät, kuten juuri kaivettu noin testiselosteet HTC PG41200 tablet WiMAX tuen. Vaikka asiakirjat eivät tarjoa yhtään enempää mehukas yksityiskohtia, meidän ei tarvitse odottaa kovin kauan, ennen kuin voimme haarukka yli 400 dollaria etuoikeus järjestää tämän lapsen omissa käsissämme. Head viime taukoa lisää kuvia.

Jatkaa lukeneisuus HTC EVO Näytä 4G yrittää päästä läpi FCC, saa kiinni


HTC EVO Näytä 4G yrittää päästä läpi FCC saa kiinni alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 kesäkuu 2011 15:46:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde FCC | Lähetä | Kommentit

Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta Yhdistyneessä kuningaskunnassa myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.


Lisää | Viewsonic


Tuomioistuimen asiassa Test laillisuus Recording Poliisi kännykkäsi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DsK5O9wPqTE/Court-Case-To-Test-Legality-of-Recording-the-Police-With-Your-Cell-Phone:

suraj.sun lähettää tämän Ote Ars Technica: "Jos vedät ulos matkapuhelimesi tehdä video poliisien pidätystä, olet" salaa nauhoitus "niitä?" Ei "tuntuu itsestään selvä vastaus, mutta se on juuri väittävät, että kolme poliisia teki perustelemaan pidätettiin Boston mies. Vuonna väitteitä ennen Yhdysvaltain hovioikeuden ensimmäisen Circuit keskiviikkona kaupunki kielsi myös miehen väittää, että hänen ensimmäisessä tai neljännessä Tarkistus oikeuksia oli loukattu. tapaus on tärkeä testi, onko perustuslain suojaa yksilön oikeus tallentaa poliisille, kun he ovat töissä. Monet valtiot ovat "yhden osapuolen ilmoituksen" Salakuuntelu lakeja, jotka mahdollistavat osapuoli keskustelun salaa nauhoittaa sitä. Mutta tiukassa "kahden osapuolen ilmoituksen lakien Massachusettsissa, se on rikos" salaa nauhoittaa "audio viestintä elleivät" kaikki osapuolet kuten tiedonannon "ovat antaneet suostumuksensa. Poliisi pidätti Glik rikkomisesta tämän lain. Varmuuden vuoksi he myös majoittuvat Glik -jotka eivät ole enempää kuin seistä muutaman metrin päässä hänen matkapuhelin-ja-avunanto karkaamisen vanki "ja" häiritsee rauhaa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Kiinan Tianhe-1A supertietokone Aloittaa laadimme Science

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ImVZy4Oc0lQ/Chinese-Tianhe-1A-Supercomputer-Starts-Churning-Out-the-Science:

gupg kirjoittaa "Kun Kiina rakentaa maailman nopeimman supertietokoneen perustuu NVIDIAn grafiikkapiirit viime vuonna paljon naysayers sanoi tämän olevan vain temppu kone. No, arvatkaa mitä - tässä tulee tiedettä! He työskentelevät paremmat aineelliset Aurinkopaneelien ja ne juoksi maailman nopein simulaatio ikinä. NVIDIA (jonka GPU nopeuttaa näihin ohjelmiin yhteistyössä prosessori) blogannut tästä taas sitten, kun he puhuvat kuinka USA todella tarvitsee jopa investointejaan suurteholaskentaan. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Coder valmistelumateriaalien 3DS Browser Homebrew peli kirjasto

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Y6tkV_HAeJE/Coder-Preps-3DS-Browser-Homebrew-Game-Library:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Nintendon viime päivityksen 3DS toi mielenkiintoisia uusia ominaisuuksia, kuten jokin yritys ei välttämättä ole tarkoitettu: kyky homebrew coders luoda oman ohjelmiston alustana."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Apple Helpottaa Säännöt tilaus sovellukset

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Va0mvSKx2hI/Apple-Eases-Rules-For-Subscription-Apps:

pjfontillas kirjoittaa "Apple on kaikessa hiljaisuudessa kääntynyt päätöksen vaaditaan kustantajia, jotka myyvät sisältöä ja liittymät iPhoneen ja iPad apps läpi iTunesin kanssa Apple ottaa 30% pois. Se ei ole niin hiljainen työpaikalla, mutta koska tämä uutinen on aika iso vaikutus kehittäjän työtaakkaa. Täällä New York Times meidän kehittäjien puhaltanut huokaista helpotuksesta, kun tajusimme, meillä ei ole yrittää kiertää tämä vaatimus kuin Financial Times ei. Apple näyttää ovat tehneet paljon paremmin yhteisönsä (kuluttajien ja kehittäjien keskuudessa) äskettäin. " Reader imamac toteaa, että Apple on myös tehnyt esityksen puuttua Lodsys patenttia vastaan ​​käydyn useita IOS app kehittäjiä että olemme seuranneet.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Kolme pidätettiin Sony / Egypti Hacks

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/a7Rc8azldp0/Three-Arrested-For-SonyEgypt-Hacks:

jimmij0770 kirjoittaa "Kolme ihmistä syytetään takana cyberattacks on Sony PlayStation Storessa, Egyptin hallitus ja muut tavoitteet on pidätetty Espanjassa. lainaten:" Espanjan kansallinen poliisi ilmoitti pidätyksistä perjantaina maininta siitä, että väitetty kolme pidätettynä ovat johtajia Espanjan puoleinen osuus Anonymous, löysä-neuloa kansainvälinen aktivisti ryhmä, joka on väittänyt hyökkäykset yritykset, kuten Visa ja MasterCard ja hallituksen verkkosivuilla. Ainakin yksi edustaja ryhmässä oli kiistänyt vastuun hyökkäykset Sony kautta AnonOps blogissa.. .. lausunto sanoi poliisi aloitti tutkinnan lokakuussa 2010 jälkeen valituksen palvelunestohyökkäyksen hyökkäys Espanjan kulttuuriministeriö. He analysoivat yli kaksi miljoonaa riviä chat lokit ja verkkosivuja käytetään hakkerit löytämiseksi kolmen ihmisiä pidätettiin. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Engadget Pohjamaalatut: Mikä on NFC, ja miksi välitämme?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/10/engadget-primed-what-is-nfc-and-why-do-we-care/:

Pohjamaalattu menee käsitellä yksityiskohtaisesti technobabble kuulet Engadget päivittäin - me kaivaa syvälle kunkin aiheen historiasta ja miten se hyödyttää elämäämme. Katse ehdottaa pala teknologiaa meidän murtaa? Kirjoita meille on pohjustettu * at * Engadget * dawt * com.



Engadget pohjustettu


Käyttöönotto Google Wallet tuntui vähän liian hyvältä ollakseen totta, ei se? Se on maaginen, kuten Tech vastaava vetää kanin hatusta. Todellisuudessa tech takana mobiilimaksaminen on ollut voimassa vuodesta 2003, paljon pienemmässä mittakaavassa käyttäen lähellä Field Communication , yleisesti tunnettu NFC. Ajatus Lompakko (muun palveluja, kuten ISIS) on kontaktiton maksaa - käyttämällä puhelinta luottokortti - ja on vain yksi monista tavoista NFC voivat olla hyödyllisiä jokapäiväisessä elämässämme. Itse asiassa olemme vain raaputtamalla pintaa mitä teoriassa mahdollista.



Google ei todellakaan ole ensimmäinen yhtiö harrastella NFC, mutta se näyttää olevan valmis ja valmis työntämään tech hyväksyi eteenpäin nopeasti With Lompakko ja tarjoukset . Tähän asti hiilet on kuuma, mutta jos tulen aikoo aloittaa joku monoliitti on heittää muutaman sanomalehdet kuin sytykkeenä - ja Google vapaaehtoisena. Mutta mitä hyötyä on NFC jos se on vain lyhenne, joka aiheuttaa silmämme lasite yli? Onko El Goog vain yllyttäjänä? Tauon jälkeen me keskitymme siihen, mitä NFC pystyy, ja miksi me haluamme sen meidän puhelimet heti eilen.

Jatka käsittelyssä Engadget Pohjamaalatut: Mitä NFC, ja miksi välitämme?


Engadget Pohjamaalatut: Mikä on NFC, ja miksi me välitämme? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 kesäkuu 2011 12:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Kolme epäillyistä jäsentä Nimetön pidätetty Espanjassa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/10/three-suspected-members-of-anonymous-arrested-in-spain/:

Nimetön kaltereiden takana Lain koura voi olla lopulta kiinni joitakin hakkerit takana viime (ja ilmeisesti loputon ) PSN katkos. Espanjan viranomaisille, että he ovat pidättäneet kolme jäsentä hacktivist kollektiivisen Nimetön ja ​​takavarikoitujen vähintään yksi tietokone käyttää hyökkäykset Sony. Pidätettyjen uskotaan olleen tärkeä koordinoida ryhmän toimintaa maassa ja ovat jakaneet Loic DDoS työkalu muille. Nyt tietenkin, Espanjan hallitus on korkean varoittaa - jos tiedämme yhden asian Nimetön, se että se ei laukaista ujo, kun se tulee vaativia kostaa.

Kolme epäillyistä jäsentä Nimetön pidätetty Espanjassa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 kesäkuu 2011 12:42:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Engadget espanja | lähde El Mundo | Lähetä | Kommentit

Sony paljastaa hinnat ja koot "Google TV?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttää siltä, ​​että joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön palkoista ja halua pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistaina 12. lokakuuta, tai oikeastaan ​​on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joita emme tiedä onko se todellinen) on mahdollista kokoa, jossa Google-TV, mutta myös nimiä on ilmestynyt, joka olisi nimeltään kyseisiin malleihin.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40-tuumainen 40GT1 NSX-46GT1 (arvasit) ja 46 tuumaa. Ja vielä, myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.



Utelias yksityiskohta: jos tämä on totta, halvin Google TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuumainen malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä niiden luettelo.


Tietojen tarkistus tuo merkittävänä takaiskuna Higgsin bosoni Hunt

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/koIKYUhvQnk/Data-Review-Brings-Major-Setback-In-Higgs-Boson-Hunt:

Velcroman1 kirjoittaa "etsintä vaikeasti Higgsin bosoni näytti yli huhtikuussa, kun odottamaton tulos atomista hurmuri näytti ennustavan löydettiin kuuluisa hiukkasen - viimeinen todistettu palan fysiikan palapeli ja yksi suurista mysteereistä tutkijat kohtaavat tänään . Tiedemiehet kanssa Tevatron hiukkaskiihdytin Chicagon Fermilabin laitos juuri julkaissut tulokset kuukauden mittainen ponnistus laboratorion huipuista vahvistaa havainto. Mitä ne löytää? mitään. "Emme näe signaalia", sanoi Dmitri Denisov , henkilökunta tutkija Fermilabin. "Jos se oli, näkisimme sen. Mutta kun katsomme tietomme, me periaatteessa näe mitään."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Apple kuvaa liikkeen puuttua Lodsys patentti oikeusjuttu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/10/apple-files-motion-to-intervene-in-lodsys-patent-lawsuit/:


Applen jo kantansa koko Lodsys tilanne melko selvä, ja se on nyt ottanut asiat askel pidemmälle, kun patentin haltija osuma IOS kehittäjät oikeusjuttu oli viime kuun lopulla. Kuten Florian Müllerin FOSS Patentti Apple on jättänyt esityksen puuttua asiaan, ja hän sanoo Apple on "melko todennäköistä" voidaan tuoda maahan väliintulija perustuu ennakkotapaus. Siinä tapauksessa, että tapahtuu, Apple on myös samanaikaisesti jättänyt vastauksen kanteluun ja vastakanteen, jossa yllättävää riviin kanssa aikaisempaa kantaansa asiaan: että Apple on jo lisensoitu patentteja kyseistä kehittäjien puolesta, ja että ne on "oikeus käyttää tätä tekniikkaa vailla vetoaa oikeudenloukkaukseen Lodsys." Hit lähde linkkiä täydelliseen hakemuksen yhdessä FOSS Patentti-analyysi siitä.

Apple kuvaa liikkeen puuttua Lodsys patentti oikeusjuttu perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 kesäkuu 2011 11:39:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Electronista , Apple Insider | lähde FOSS Patentit | Lähetä | Kommentit