fredag den 10. juni 2011

Johtava nanocoating voisi johtaa joustava, puettavat laitteet, Lady Gaga suikaleet lihan puku

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/10/conductive-nanocoating-could-lead-to-flexible-wearable-devices/:


Joustava on uusi jäykkä gadget maailmassa, OLED-paneelit ja e-paperin näyttöjen on tietenkin ihana PaperPhone . Nyt tutkijat North Carolina State University toivoen joustava seuraavalle tasolle käyttämällä johtava nanocoating - tuhansia kertoja ohuempi kuin ihmisen hiukset - tavallisille tekstiilit. Niiden tekniikka, jota kutsutaan atomic layer deposition, kasvaa epäorgaanisen pinnoitteen huipulla liinoja kuin kudottua puuvillaa. Käsitelty kangas johtaa sähköä, avaa oven ohut, puettavat laitteet joustavuutta jokapäiväiseen vaatteita. Tekniikka on vielä sen nano-lapsenkengissään, mutta kuka tietää: ehkä muutaman vuoden päästä sinua urheilu todella pelattava Vihainen Linnut paita.

Johtava nanocoating voisi johtaa joustava, puettavat laitteet, Lady Gaga suikaleet lihan puku perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 kesäkuu 2011 03:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Gizmag | lähde North Carolina State University | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar