fredag den 10. juni 2011

Apple kuvaa liikkeen puuttua Lodsys patentti oikeusjuttu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/10/apple-files-motion-to-intervene-in-lodsys-patent-lawsuit/:


Applen jo kantansa koko Lodsys tilanne melko selvä, ja se on nyt ottanut asiat askel pidemmälle, kun patentin haltija osuma IOS kehittäjät oikeusjuttu oli viime kuun lopulla. Kuten Florian Müllerin FOSS Patentti Apple on jättänyt esityksen puuttua asiaan, ja hän sanoo Apple on "melko todennäköistä" voidaan tuoda maahan väliintulija perustuu ennakkotapaus. Siinä tapauksessa, että tapahtuu, Apple on myös samanaikaisesti jättänyt vastauksen kanteluun ja vastakanteen, jossa yllättävää riviin kanssa aikaisempaa kantaansa asiaan: että Apple on jo lisensoitu patentteja kyseistä kehittäjien puolesta, ja että ne on "oikeus käyttää tätä tekniikkaa vailla vetoaa oikeudenloukkaukseen Lodsys." Hit lähde linkkiä täydelliseen hakemuksen yhdessä FOSS Patentti-analyysi siitä.

Apple kuvaa liikkeen puuttua Lodsys patentti oikeusjuttu perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 kesäkuu 2011 11:39:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Electronista , Apple Insider | lähde FOSS Patentit | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar