fredag den 10. juni 2011

Netflix, Foursquare ja LinkedIn Android-sovellukset altistavat salasana

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/09/netflix-foursquare-and-linkedin-android-apps-expose-your-passw/:

Failsquare


Tässä pieni vihje app kehittäjille: salata kaikki , varsinkin salasanoja. Turvallisuus yritys viaForensics ruokitaan noin suosittu iPhone ja Android apps kautta appWatchdog työkalu ja totesi, että Netflix, LinkedIn, ja luja kaikki tallennetut salasanat salaamattomana. Koska tulokset olivat ensimmäiset julkaistiin 6., luja on päivittänyt app peittää käyttäjien salasanoja, mutta muita tietoja (kuten hakuhistorian) on edelleen haavoittuva. Vaikka nämä kolme olivat pahimpia rikollisia, muut sovellukset sai myös iso rasvaa "ei", kuten IOS painos Square , joka tallentaa allekirjoituksen, liiketoimi määriä, ja neljä viimeistä numeroa luottokorttisi numero salaamattomana. Suurin osa tiedoista kestäisi hieman vaivaa varastaa, mutta se ei ole mahdotonta joukko kulkumiesten-do-kaivoja luoda pala haittaohjelmia, jotka voivat sen korjaamista. Toivotaan vain Netflix ja LinkedIn paikata tämän reiän nopeasti - Viimeinen asia, meidän on joku löytää salainen pakkomielle Meg Ryan-elokuvia.

Netflix, Foursquare ja LinkedIn Android-sovellukset paljastaa salasanan perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 kesäkuu 2011 19:38:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Wall Street Journal | lähde viaForensics | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar