fredag den 10. juni 2011

Xbox 360 Wireless Speed ​​Wheel käytännön

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/09/xbox-360-wireless-speed-wheel-hands-on/:

Xbox 360 Wireless Speed ​​Wheel käytännön

Okei, joten U-muotoinen vehje näet yllä pääse moottoriurheilun harrastaja veren kiehuu aivan kuten Fanatec yritysten Elite pyörän testasimme aiemmin, mutta paljon pelaajia CSR on vähän liikaa. Xbox 360 Wireless nopeusanturi, toisaalta, on pikemminkin hallittavissa - ja edullinen, ja 59,99 dollaria hinta. Se on yksinkertainen, kevyt juttu, ylisuuria liipaisinta takaisin jokaisen otteen. Nämä ovat hyvin heikko vastustuskyky, joten ne yleensä taputtaa vastaan ​​takaisin, kun mäski kaasua, mutta tämä plus pitkäiskuinen avulla on helppo olla tarkkoja kaasu tai jarru. Ja se on tietenkin se, mitä niiden on tarkoitus käyttää. Oikealla piikki on neljä kasvot painikkeet vasemmalla D-pad. Käynnistä ja Back ovat keskellä yhdessä opaspainiketta, mutta valitettavasti L ja R olkapää painikkeet eivät tee alkaa.



Se mahtava sääli, mikä meidät miettimään, mitä yhteensopivuus on kuin Racers, jotka käyttävät näitä jopa-ja alas-siirtymässä. Riippumatta, joiden Forza Motorsport 4 pyörä toimii kuin hurmata. Ei lähes huomaamattomia määrä viive sinun kääntää asia ilmaan ja sinun reaktio luovuttaa ruudulla, mutta se ei ole ongelma. Laukaisee tuntuu hyvältä ja samalla siirtää käyttämällä D-pad on hieman kömpelö, se toimii. Lopulta ja ennustettavasti nopeusanturi ei tuota kaikkein vakavimpiin kilpa kokemuksia, mutta se tulee olemaan paljon sohva-ystävällinen kuin keskiverto pyörän ja poljin asetukset, kun se julkaistaan ​​tämän vuoden lokakuussa.


Xbox 360 Wireless Speed ​​Wheel käytännön perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 kesäkuu 2011 20:58:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar