fredag den 10. juni 2011

Sanyo laajenee Eneloop akun tarjoukset Pro lisää tehoa, Plus vähemmän lämpöä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/10/sanyo-expands-eneloop-battery-offerings-with-pro-for-more-power/:


Jos rakastat Sanyo on yhä niin käytännön Eneloop akut, sinun on lyönyt sen kaksi viimeisintä AA lisäyksiä. Ensimmäinen paristokoteloon on 2400mAh Eneloop Pro, se on täynnä Kahdellakymmenelläviidellä prosentilla enemmän mehua kuin vakiomallin, ja on täydellinen kumppani Power tyhjentyvät Nikon Speedlight - ei aivan niin pelottava kuin 2500 mAh XX-sarja , vaikka. Siirryn seuraavaan paikkaan on Eneloop Plus, joka lisää lämpötilakerroin on positiivinen termistori - vastus, joka estää batts pääsemästä iholle jäljet ​​lämpöä tasoilla lasten leluja. Blazing Hello Kitty ketään? Molemmat tulevat pakkauksissa kahden tai neljän, ja myös niput laturi. Asukkaat Japanin voivat poimia akut eri kohdissa tänä vuonna, mutta lukuun ottamatta ¥ 1260 (noin $ 15) Pro kaksikomponenttinen, hinnat pysyvät auki. Jos sydämesi pelaajan kuten vaaleanpunainen pupu on rumpu, check out lähde linkkiä varten yksityiskohtia ja joitakin hienoja infographics.


Sanyo laajenee Eneloop akun tarjoukset Pro lisää tehoa, Plus vähemmän lämpöä perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 kesäkuu 2011 02:05:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Sanyo | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar