fredag den 10. juni 2011

Xfinity Home Security tekee kodin valvonta ja hallinta Comcastic (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/09/xfinity-home-security-makes-home-monitoring-and-management-comca/:


Näyttää siltä, ​​Comcast oikeudenkäynti kupla on ollut jotain menestystä, ja nyt yhtiö on ilmoittanut, että sen Xfinity Home Security Service on aluevaltaus kuin Houston arm hälytyksiä, himmeä lamput ja pitää kodin automaatio kummajaisia ​​väliajoin urheilutulokset ja kuudelle markkinat (mukaan lukien Philadelphia, Portland, Jacksonville, Sarasota / Napoli, Chattanooga ja Nashville). Powered by iControl Networksin Open Kotiautomaatiolla ja tietoturvan, paketit alkavat 40 dollaria kuukaudessa ja elävää videovalvonta, valaistus ja ilmastointi, murto-ja palohälytys valvonta-ja muuta - kautta kosketusnäyttö, portaali, ja iPhone app. Nyt voit laittaa perheensä turvallisuuden samoissa käsissä, jotka tuovat Gilligan's Island kotiisi! Video, PR-Palooza tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Xfinity Home Security tekee kodin valvonta ja hallinta Comcastic (video)


Xfinity Home Security tekee kodin valvonta ja hallinta Comcastic (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 kesäkuu 2011 18:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Comcast | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar