fredag den 10. juni 2011

SteelSeries Diablo III kuulokkeet ja hiiri: demoni tappaa hohto teidän kallo ja työpöydän

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/10/steelseries-diablo-iii-headset-and-mouse-demon-slaying-flair-fo/:


Toki on paljon hyviä pelejä herkkuja löytyy kerroksessa E3 , mutta jotkut parhaat jutut on paljon vaikeampi löytää. Esimerkiksi SteelSeries " uusi Diablo III hiiri ja kuulokkeet, jotka paljastuivat meille, kun Protolaitteiden vedettiin reppu. HF pakkauksissa sama 50mm kuljettajien sisäänvedettävä puomi mikrofoni ja yläpuolella jousituksen rakenne sen Siperian V2 stablemate, mutta lisää muutamia ikäviä näköinen design tweaks. Nämä pakkaukset ovat murhattiin vuonna mattamusta kanssa lava punainen aksentti (joka voidaan sammuttaa) kohteliaisuus 18 LED, plus matching punainen ulkoinen kaiutin ritilät. Mukana on myös punottu johto, joka liitetään Maciin tai USB-väylän.






Saimme nähdä Diablo III hiiri samoin, ja todennut sen urheilu molempikätinen ulkoasu on samankaltainen SteelSeries Xai . Sen musta ulkopuoli on verhottu sileä, pehmeä musta muovi urheilu hopeinen tribal aksentti, ja hehkuva hiillos Diablo III logo ja leikkaa noin selaa-pyörä. Koska Diablo sitten onnellinen pelattavuus, Steelseries antoi hiiri lihaksikas Omron kytkimet, jotka ovat hyviä 10 miljoonaa painallusta (joiden vakuutena ovat viiden vuoden takuu). Kaikki nämä napsautukset seurataan tavan ohjainohjelmisto että myös avulla käyttäjät muokata osoitin on painikkeen ulkoasua vetämällä ja pudottamalla hahmo komentoja painikkeen valitsemaltasi. Nyt kun ruokahalu on whetted suunnitteluun kuvaukset, tässä lisätietoa siitä, että asia eniten: hiiri maksaa 69 dollaria ja kuulokkeet 119 dollaria, kun SteelSeries alkaa myydä 'em kello BlizzCon lokakuussa.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar