søndag den 16. oktober 2011

Microsoftin Hut 'Avaa Outside Seattle Apple Store

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QtSrj6SV1DU/microsoft-hut-opens-outside-seattle-apple-store:

theodp kirjoittaa "Lokakuun 20. päivänä Microsoft avaa neljästoista myymälä Seattlen suosittu University Village ostoskeskus, jossa se menee head-to-head vastaan ​​olemassa Apple Storesta. auttaa rakentamaan kuhina ensi viikon avajaisissa, Microsoft perustaa tilapäinen Kinect varustettu kota sisällä sylkeminen päässä Apple Storesta sissien markkinointi vaivaa suunniteltu saalis huomiota väkijoukkojen parveilevat Apple Store uusi iPhone 4S. Microsoft ylös markkinoinnin ante ensi viikonlopun avajaisia, muuttaen Parkkipaikka kahden tavaratalon muuttuminen konsertin pitopaikaksi esityksiä Black Keys ja OneRepublic. vedot siitä konsertit houkutella enemmän liiketoimintaa Zune Market Place tai iTunes Storesta? "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Australian hallitus Redacts piratisminvastaiselle kuulemisasiakirjan

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Sd3FMhaKuiE/australian-government-redacts-anti-piracy-consultation-paper:

Ensimmäisen kerran hyväksytty lähettäjä coolstoryhansel kirjoittaa "Olet ehkä kuullut Australian valtakunnansyyttäjä julkaisi keskusteluasiakirjan harkitsee täytäntöönpanon virtaviivainen prosessi saada yksityisiä tietoja tilaajia ISP? No ehkä ei. Yleisen syyttäjän osasto on nyt ilmeisesti redacted että asiakirja, poistamalla maininnat kiistelty ehdotus, kertomatta kenellekään. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Miten To Catch Laptop varas?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kOG1PUtK6TE/how-to-catch-a-laptop-thief:

Ensimmäisen kerran hyväksytty lähettäjä otaku244 kirjoittaa "Vietin päivän Vancouver tällä viikolla työskennellessään Seattlessa. Vaikka nautin alueella, jotkut Vancouver kansalainen päätti nauttia MacBook Pro. Valitettavasti en paljastuu kunnes olin jo takaisin minun Seattle Hotel. Tarpeetonta sanoa, olen melko loukkaantunut at koko kokemusta. Onneksi minulla on LogMeIn asennettu että kone. I edellyttäen IP-osoitteen VPD, mutta he sanovat, että lait eivät salli takaa pelkästään fyysisen osoite sidottu IP. Kuulostaa Silver Bullet on ottaa kuvan henkilö käyttää kannettavan tietokoneen. kysymys on, miten voin vakuuttaa kaveri ajaa skripti, joka ottaa kuvan hänestä ja smtp sen minulle ? Lupaan lähettää kuvia kaveri jos tämä joutui n vedetty pois onnistuneesti! "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Kymmenen vinkkiä toimimaan yhdessä hallituksen järjestäytyminen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/WpZF62lrjTA/:

len_jordan

Toimittajan huomautus: Tämä guest viesti oli kirjoittanut Len Jordan, joka on venture partneri Madrona Venture Group ja tällä hetkellä hallituksen paikkaa yrityksiä kuten Cedexis, MaxPoint Interactive, Zapd, Control4, DSIQ, Medion ja Wetpaint.


Aina kun sijoittaa uuteen yhtiöön, lähetän toimitusjohtaja minun tapana sähköpostitse neuvoja työskennellä hänen uutta hallitusta. Olen viettänyt 24 vuotta ohjelmistoalalla-lukien holding toimivat roolit kolmen alkuvaiheen ohjelmistoyrityksiä ja hallituksen paikkaa 12 startup-niin luulin "Top 10"-luettelossa hoito ja ruokinta hallituksen jäsenten voisi olla hyödyllistä muut toimitusjohtajat ja johtoryhmän samoin.


Joten, pitemmittä puheitta, tässä se on:


1. On suunnitelma, ja saat koko yhtiön ja ​​hallituksen ymmärtää ja tukea sitä.


Yhtiön liiketoimintasuunnitelma ja strategia on kartta, mihin olemme menossa. Suunnitelma lähes varmasti muuttuu, mutta paras toimitusjohtajat pitää kaikki tiedotetaan jossa sanoimme menossa, missä olemme tällä hetkellä menossa, ja miksi muutimme suunnitelmia, jos tekisimme.


Suunnitelman tulisi olla niin monimutkaista. Liian monta liiketoimintasuunnitelmat käyttää multisyllabic adjektiiveja ja adverbejä-suunnitelma pitäisi olla yksinkertaisia, vaikka tuotteet ovat monimutkaisia. Ydin liiketoimintasuunnitelman on oltava yksinkertainen riitä kuuden vuoden vanha lukea ja ymmärtää.


Meidän pitäisi sopia suunnitelmasta, joka kuvaa meidän tavoite asiakkaan yrityksen tuote, ja kilpailu. Tämä suunnitelma ilmoittaa tuotteen suunnitelma (mukaan lukien aikataulu ja vuokraus vaatimuksia, kuten kuinka monta ihmistä täytyy rakentaa, markkinoida ja myydä tuotetta) ja P & L (tulot, kulut ja nettotulos) syttynyt kuukausittain ja neljännes ja T & K, myynti ja markkinointi sekä yleiset-ja hallintokulut. Myynnin ja markkinoinnin suunnitelma menee tällä, kuten tuote-ja hinnoittelumallia.


Etusija on hyväksyä edellä ja sitten pysyä poissa toimitusjohtajan tie-tilaisuus

kustannukset teidän aika on uskomattoman suuri.


2. Kerro meille, jos suunnitelma muuttuu "pienten syistä".


Useimmat suunnitelmat muuttuvat taktisista syistä - esimerkiksi tuote on aikaisempi / odotettua myöhemmin. Tai asiakkaat ottavat käyttöön / osto aikaisemmin / myöhemmin kuin oli suunniteltu. Pidän prosessi, jossa, jos suunnitelma muuttuu, toimitusjohtaja ennaltaehkäisevästi throttles investointi / menojen pyytämättä. Esimerkiksi: Kerro meille minkä tason liiketoiminnan kehitystä / mittarit (esim. lataa, asentaa, käyttö, tutkimusten, varaukset, sopimukset suljettu, jne.) haluat nähdä tuntea hyvä menojen suunnitelma (tai sen alle tarvittaessa), vaikka emme ole vielä varmoja ylittää tuloja kuluvan kauden.


Toisaalta, minkä tason edistymistä edellä suunnitelma tekisi haluat sijoittaa aggressiivisemmin ja mitä tärkeimmät investoinnit (tuotteet, myynti ja markkinointi palkkaa) haluaisitte tehdä? Ottavat koko suunnitelman ja vastuusitoumukset sopineet etukäteen tekee paljon helpompaa, voit tehdä työsi ja voimme pysyä pois tieltä. Suunnitelmissa ei tarvitse olla täydellinen, ja ne muuttuvat, erityisesti startups.


3. Kerro meille, jos suunnitelma on muuttumassa paljon on "iso syistä".


Joskus suunnitelmat täytyy muuttaa strategisista syistä. Paras toimitusjohtajat ovat jatkuvasti testaus ja uudelleentestaamista perustarpeensa hypoteesi. Onko vielä perusongelma me ratkaisemme, tai markkinoiden mahdollisuuksia puutumme? Olemmeko vielä jatkaa oikean tuotteen? Olemmeko myydä oikeille asiakkaille? Ovat tapoja myymme ja markkinoinnin oikea markkina-ja tuote? Olemmeko me niin kilpailukykyinen kuin luulimme? Onko tiimimme niin hyvä kuin toivoimme?


Koska toimitusjohtaja on vaikeaa, koska sinun täytyy olla vakaumus ja sitoutuminen tiettyyn strategiaan, vaan sinun täytyy jatkuvasti haastaa oletukset unde


Katso minua puhumaan iPhone 4S (Siri Demo)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/MxSS2gG0m-o/:

siri demo

Jos iPhone 4S on yksi standout ominaisuus, se on Siri henkilökohtainen avustaja . Kysyt Siri tehdä asioita puhumalla sitä, ja se voi soittaa kuka tahansa yhteystietoluettelosi lähettää heille tekstiviestin tai sähköpostin, perusti kokouksessa, toistaa kappaleen, perustaa muistutuksen itsellesi, reittiohjeita tai vain esittää kysymyksen. Se on keskustelun aloittaja useammalla kuin yhdellä tavalla. Siri on sellainen ominaisuus, joka tekee haluat kiskaista esiin puhelimen näyttämään ystävälle tai yhteensä muukalainen.


John Biggs ja minä piiriin Siri eilisen Fly or Die episodi iPhonessa 4S, mutta teipattu tämä ylimääräinen video mennä enemmän syvyyttä. Se on vain parempi nähdä Siri toiminnassa että lukea siitä. Siri ei ole täydellinen. Joskus törmää verkkoasioissa poimii taustamelu, tai saa väärä kysymys, koska vaisto on alkaa puhua ennen kuin se on valmis. Mutta se on kaikkein vaikuttava ääni-tietokoneen rajapinta siellä juuri nyt.


Demossa edellä perustin muistutus poimia kukkia vaimoni (ilmoitus myöhemmin piipahti puhelimessani sovittuun aikaan), sanella huomata, löytää puisto kartalla, ja perusti kokouksessa kanssa Biggs. Kun määrität kokous, Siri sekä lähettää sähköpostia toiselle henkilölle ja laittaa sen kalenteriin. Minusta se on erityisen vaikuttavaa, koska tämä on silloin, kun puhut Siri vie niin paljon vähemmän aikaa kuin olla tekemättä niitä toimia itse.





Kindle 3 saa ohjelmistopäivityksellä, valmis liidellä pilveen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/16/kindle-3-gets-software-upgrade-ready-to-soar-into-the-cloud/:


Amazon on ajanut ulos uuden päivityksen Kindle 3 , nyt toimiva alias Kindle Näppäimistö. Tämä antaa hyvin nappiin e-lukija tutustua joihinkin pilven ominaisuuksia löytyy sen tuoreeltaan unboxed nuorempi veli , ja sisältää mahdollisuuden katsella arkistoituja asiakirjoja, muistiinpanoja ja korostetaan olet lisännyt, että aineettomia kasa kirjoja ja artikkeleita. Sinun täytyy lieka Kindle tietokoneeseen, kohta selaimesi kohti Amazon, ja lataa tiedosto vastaa oikealle alueelle ja malli. Hermostunut annotators voi napata päivittää nyt lähde linkki alla.


Kindle 3 saa ohjelmistopäivityksellä, valmis liidellä pilveen alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 lokakuu 2011 08:31:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink SlashGear | lähde Amazon | Lähetä | Kommentit

Tutkijat löysivät mekanismin, joka antaa muodon Life

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uLkC08lHBNc/scientists-discover-mechanism-that-gives-shape-to-life:

Ensimmäisen kerran hyväksytty lähettäjä mcswell kirjoittaa "Daniel Noordermeer ja Denis Duboule, kaksi tutkijaa École Polytechnique Fédérale de Lausanne ja Geneven yliopiston väittävät löytäneen miten nikamien get build perättäistä alkioiden (ja laajemminkin kuinka kylkiluut, käsivarret ja niin edelleen päätteeksi oikeassa paikassa). tarina on, että DNA-säikeet sisältävät lineaarisen sarjan Hox geenit, ja että säikeet hitaasti rentoutua yli kahden päivän peräkkäin paljastaen jokaisen Hox geeni, jolloin se voidaan puhtaaksi muodostaa segmenttien nikama. Käärmeet, näyttää siltä, ​​on vika, joka aiheuttaa järjestelmä ei sammuteta, lopulta se loppuu puhti. " Sama prosessi on sanonut soveltaa monissa selkärangattomia, kuten matoja (oletettavasti segmentoitu madot) ja hyönteisiä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Miehittää Wall Street Protestit Go Global

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Y5oZoJhzhIw/occupy-wall-street-protests-go-global:

Hugh Pickens kirjoittaa "Kymmenet tuhannet ihmiset ympäri maailmaa lähtivät kaduille lauantaista toistaa suuttumuksensa globaalissa rahoitusjärjestelmässä, yritysten ahneutta ja hallituksen leikkaukset, joissa mielenosoitukset järjestettiin yli 900 kaupunkiin Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa." Yhdistynyt yhdellä äänellä, annamme poliitikot ja taloudelliset eliitit ne palvelevat, tietää se on meistä kiinni, ihmiset, päättää tulevaisuutemme "sanoi järjestäjät globaalin esittelyn. mielenosoituksia tyytymättömien osui ryhmän 20 Pariisin kokouksessa, jossa valtiovarainministerit ja keskuspankkiirit suurten talouksien pitivät keskusteluja velka ja alijäämä kriisit koettelee monissa länsimaissa. Väkijoukot ympäri maailmaa olivat enimmäkseen rauhallinen, mutta mielenosoitus Roomassa muuttui väkivaltaiseksi kuin yhteenotot Italian pääkaupungin vasen kymmeniä loukkaantui, mukaan lukien useita poliiseja. Lontoossa Wikileaks johtaja Julian Assange teki dramaattisen ulkonäkö, tupaten poliisin kautta linjat heti 14:30, mukana tulokset kannattajia. Hän kiipesi tuomiokirkon vaiheita lähellä St. Paulin tuomita ahneus " ja "korruptio" ja hyökkäsi Lontoon Cityssä, syyttäen sen rahoittajilla rahanpesua ja veronkiertoa. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Viikko Apple: iOS 5 vapautuu iCloud siirtyminen alkaa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/CUWQ1jRkhBg/week-in-apple-ios-5-released-icloud-transition-begins.ars:


IPhone 4S on juuri julkaistu ja on nyt meidän grubby pienet kädet. Varaudu myös tarkistaa ensi viikolla! Tällä välin kuitenkin lukea meidän Top Apple uutisia viime viikolla. Kirjoitimme laaja katsaus iOS 5 ja sen uusia ominaisuuksia, keskusteltiin, mitä saat ja menettää siirtymässä MobileMe on iCloud, jossa Siri on menossa tulevaisuudessa, katsoin sisuskalut ja iPhone 4S, ja paljon muuta.


iOS 5 tarkistetaan: Ilmoitukset, iMessages, ja iCloud, oh my! : kauan odotettu julkinen versio iOS 5 iPhone, iPad ja iPod touch julkaistiin. Kiitos paremmin ilmoitukset, uusi tapa välttää kutoma, ja uusi keskittyä pilvi sync, se on yksi parhaista iOS päivityksiä vielä.


Mitä saat-ja menettävät-by siirtymässä MobileMe on iCloud : Olemassa MobileMe käyttäjät voivat vaihtaa iCloud tahansa vuoteen kesäkuuta 2012, mutta jotkut ominaisuudet eivät katoa, joten sinun kannattaa punnita plussat ja miinukset ennen kytkin.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





DNA sekvensoitiin on nainen, joka asui 115

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Y558Lt4PcJE/dna-sequenced-of-woman-who-lived-to-115:

chrb kirjoittaa "DNA W115 - Nimetön nainen, joka asui vuoden ikään 115 vuotta ja jätti hänen ruumiinsa tieteelle - on jaksotettu. Huolimatta hänen vanhuus, W115 näkynyt merkkejä dementiaa tai sydänsairaus, ja testit vuotiaana 113 osoitti hän oli henkistä kyvyt vuotias nainen 60-75 vuotta. tohtori Henne Holstege Department of Clinical Genetics klo VU University Medical Center Amsterdam on esittänyt W115 ollut harvinainen geneettinen muutoksia hänen DNA suojattu Alzheimerin ja muut myöhään elämän sairauksia. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Onko Facebook ID kortit tulevaisuuden?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/V-84zrLVit8/:

photo1

Facebook on hakenut tavaramerkkiä käyttöä koskevia "Facebook" käyntikorteissa ja enemmän uteliaana, "ei-magneettisesti koodatut" henkilökortit mm. Jos myönnetty tavaramerkki suojaisi käyttää sanaa Facebook määritetyssä muodossa, ei mitään todellista keksintö.


Joten mitä jos Facebook haluaa vain estää ihmisiä tekemästä fake Facebook käyntikortteja? No, se tuntuu tämä tavaramerkki kattaa tämän ja paljon muuta lukien "käyntikortti ja henkilöllisyystodistus suunnittelupalvelut," "tulostuspalvelut" ja pahaenteinen "helpottaa sosiaalisten ja yritysten verkottumista tarjoamalla tietojen hankkimiseksi omaan liiketoiminnan ja henkilökortit. "


Se myös näyttää tavaramerkki kattaa QR-koodi ja NFC / RFID käyttää - mikä työn kautta magneettinen induktio, EI edellä magneettinen koodaus - aivan kuten Presence kortit ja photobooths että salli sinun ladata ja tag valokuvia F8 (katso vasemmalla).


On helppo kuvitella jonkinlainen master Facebook suunnitelma, jossa Facebook antaisi käyttäjille halpa fyysinen tunnus, jota voidaan lukea smart lukijat ja käytetään erilaisia ​​käytännön tarkoituksiin. Kun kysyttiin, ihmiset tuntevat Facebook asia ei ollut aavistustakaan siitä, oliko tämä todella toimii. On myös epäselvää, kuinka usein yritykset kuten Facebook tavaramerkki jotain ja sitten ei oikeastaan ​​hyödyntää tavaramerkkiä.


Jos Facebook oli kehittää jonkinlainen fyysinen ID-järjestelmä, se olisi hienoa markkinoinnista ja erittäin käytännöllinen, Kuvittele menossa konsertteja tai elokuvia, ostaa liput Facebookin kautta ja pyyhkäisemällä kautta avaimenperän henkilökortti.


Niin käy Facebook suurempi rooli siinä, miten onnistumme offline-identiteetti tulevaisuudessa? No idea ei ole niin kaukaa haettu - Onhan Facebook on jo kaikkein hallitseva identiteetti järjestelmä Internetissä.


Kuvan kautta: Gsharma













Yritys: Facebook

Kotisivu: facebook.com

Launch Date: 02 tammikuu 2004

Rahoitus: $ 2.34B



Facebook on maailman suurin sosiaalinen verkosto, jossa yli 500 mi









Viikko peleissä: indie kehittäjä toimistot, Forza 4 tarkistaa, Aliens: Infestation

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/t3T22966-Ks/week-in-gaming-indie-developer-offices-forza-4-review-aliens-infestation.ars:



Forza 4 varmasti vastannut odotuksia, eikö? Emme saaneet meidän kopion Batman: Arkham City aikaa tippa kauppasaarron eilen, mutta meillä on Reviewer koodi Uncharted 3 toimistossa, joten tämä tulee olemaan erittäin mukava viikonloppu. Battlefield 3 on myös aivan horisontin, ja että on meitä laskee alas päivää, kunnes release.


Nyt kuitenkin katsomaan Aliens: Infestation, 2D ottamaan suosittu elokuva monia elementtejä nostetaan Metroid. Se on hyvä istuvuus ja yllättävä peli Nintendo DS. Tarkista, mitä muut tarinat sinulla on jäänyt tällä viikolla.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Uudelleennimeäminen Very Large Array

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MH7GWUpUtI8/renaming-the-very-large-array:

Uusi submitter mercurywoodrose kirjoittaa "muistoksi vuosikymmenen pituisesta elektroniikka päivityksen Very Large Array New Mexicossa on varten uudelleennimeäminen. Näkökannat voidaan tehdä National Radio Astronomy observatorion verkkosivuilla, kunnes 1. joulukuuta."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.