søndag den 16. oktober 2011

Viikko Apple: iOS 5 vapautuu iCloud siirtyminen alkaa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/CUWQ1jRkhBg/week-in-apple-ios-5-released-icloud-transition-begins.ars:


IPhone 4S on juuri julkaistu ja on nyt meidän grubby pienet kädet. Varaudu myös tarkistaa ensi viikolla! Tällä välin kuitenkin lukea meidän Top Apple uutisia viime viikolla. Kirjoitimme laaja katsaus iOS 5 ja sen uusia ominaisuuksia, keskusteltiin, mitä saat ja menettää siirtymässä MobileMe on iCloud, jossa Siri on menossa tulevaisuudessa, katsoin sisuskalut ja iPhone 4S, ja paljon muuta.


iOS 5 tarkistetaan: Ilmoitukset, iMessages, ja iCloud, oh my! : kauan odotettu julkinen versio iOS 5 iPhone, iPad ja iPod touch julkaistiin. Kiitos paremmin ilmoitukset, uusi tapa välttää kutoma, ja uusi keskittyä pilvi sync, se on yksi parhaista iOS päivityksiä vielä.


Mitä saat-ja menettävät-by siirtymässä MobileMe on iCloud : Olemassa MobileMe käyttäjät voivat vaihtaa iCloud tahansa vuoteen kesäkuuta 2012, mutta jotkut ominaisuudet eivät katoa, joten sinun kannattaa punnita plussat ja miinukset ennen kytkin.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar