søndag den 16. oktober 2011

Katso minua puhumaan iPhone 4S (Siri Demo)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/MxSS2gG0m-o/:

siri demo

Jos iPhone 4S on yksi standout ominaisuus, se on Siri henkilökohtainen avustaja . Kysyt Siri tehdä asioita puhumalla sitä, ja se voi soittaa kuka tahansa yhteystietoluettelosi lähettää heille tekstiviestin tai sähköpostin, perusti kokouksessa, toistaa kappaleen, perustaa muistutuksen itsellesi, reittiohjeita tai vain esittää kysymyksen. Se on keskustelun aloittaja useammalla kuin yhdellä tavalla. Siri on sellainen ominaisuus, joka tekee haluat kiskaista esiin puhelimen näyttämään ystävälle tai yhteensä muukalainen.


John Biggs ja minä piiriin Siri eilisen Fly or Die episodi iPhonessa 4S, mutta teipattu tämä ylimääräinen video mennä enemmän syvyyttä. Se on vain parempi nähdä Siri toiminnassa että lukea siitä. Siri ei ole täydellinen. Joskus törmää verkkoasioissa poimii taustamelu, tai saa väärä kysymys, koska vaisto on alkaa puhua ennen kuin se on valmis. Mutta se on kaikkein vaikuttava ääni-tietokoneen rajapinta siellä juuri nyt.


Demossa edellä perustin muistutus poimia kukkia vaimoni (ilmoitus myöhemmin piipahti puhelimessani sovittuun aikaan), sanella huomata, löytää puisto kartalla, ja perusti kokouksessa kanssa Biggs. Kun määrität kokous, Siri sekä lähettää sähköpostia toiselle henkilölle ja laittaa sen kalenteriin. Minusta se on erityisen vaikuttavaa, koska tämä on silloin, kun puhut Siri vie niin paljon vähemmän aikaa kuin olla tekemättä niitä toimia itse.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar