lørdag den 11. juni 2011

Tutkijat löysivät Puu-sulattamaan entsyymi Bakteerit

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ddCoD4xHfao/Researchers-Find-Wood-Digesting-Enzyme-In-Bacteria:

AffidavitDonda kirjoittaa uutinen, että Warwickin yliopisto ja University of British Columbia tutkijat ovat "tunnistettu geeni murtamista ligniini maaperän elävä bakteeri nimeltään Rhodococcus jostii. Vaikka näiden entsyymien on todettu ennen sienten tämä on ensimmäinen kerta, kun he on todettu bakteereita. Bakteeri n genomi on jo jaksotettu mikä tarkoittaa, että se voisi muuttaa helpommin tuottaa suuria määriä tarvitaan entsyymi. Lisäksi bakteerit ovat nopea ja helppo kasvattaa, joten tämä tutkimus nostaa esiin mahdollisuuden tuottaa entsyymit voivat hajottaa ligniinin teollisessa mittakaavassa. Tekemällä puuvartiset kasvit ja syötäväksi viljelykasvien taloudellisesti mahdollista toivoa on pystyä tuottamaan biopolttoaineita, jotka eivät kilpaile elintarviketuotannon kanssa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Austin Alamo Drafthouse Teatteri Antaa Texters Boot

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NcAp0PjbRBQ/Austins-Alamo-Drafthouse-Theater-Gives-Texters-the-Boot:

Hugh Pickens kirjoittaa "Oletko koskaan ollut harmissaan aikana kynsien pureskelu pimeässä eteisessä kohtaus joku käynnistämättä puhelin lähettää tekstiviestin? No, Don't Mess with Texas tai saatat päätyä ruudulle julkisen palvelun ilmoitus. Alamo Drafthouse , paikallinen ketju ruokailla ja näytön elokuvateatteria Austin, Texas, on jo pitkään käynyt sotaa epäkohteliasta elokuvateattereissa käynnistystä pois asiakkaita, jotka puhuvat tai tekstin aikana esityksiä. Phoebe Connelly kertoo, että mukaan Tim liigan Drafthouse perustaja, nainen Äskettäin varoitettiin kahdesti tekstitystä aikana seulonnan, ja sen jälkeen mukaisesti yrityksen toimintaperiaatteiden saatettiin ilman vientitukea. "En usko, että ihmiset ymmärtävät, että se on häiritsevää, sanoo liiton." Tuntuu siltä mitään, mutta jos viettää niin paljon aikaa kuin minä elokuvissa, huomaat koko teatterin näkee sen ja se vetää sinut ulos DVD-elokuvien katseluun. Se on aivan yhtä tungetteleva kuin puhuu. " Raivostunut asiakas kutsuttu Alamo Drafthouse ja vasen kirosanoja tiukkapipoinen (ja ehkä hieman päihtynyt) viesti decrying teatterin politiikkaa, mutta teatteri sai nauraa kun he ottivat ääni naisen vastaajaan, puhtaaksi, ja muutti sen in-house preview [TL: Huomaa, YouTube-video sisältää joitakin kirosanoja], joka varoittaa teatterivieraiden vastaan ​​matkapuhelimen käytön aikana elokuvissa. "Osa siitä, mitä me yritämme tehdä, on komedian viestin siitä, mitä meille on erittäin vakava asia , sanoo liigan vähentynyt antaa mitään lisätietoja nainen keskellä viime PSA. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Viikko pelaamista: kuulit mitä tapahtui E3?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/1_6wmW9l67w/week-in-gaming-did-you-hear-what-happened-at-e3.ars:


Nintendo:



Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Samsung vihdoin roll out joustava AMOLED näyttää julkisen kulutuksen vuonna 2012?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/11/samsung-to-finally-roll-out-flexible-amoled-displays-for-public/:

Samsung on usein turhauttavaa, kiusanteko meille sen upea joustavia näyttöjä varten vuotta , mutta koskaan anna meille milloin voimme ostaa meidän ikioma. Kuitenkin sana webissä mukaan Sammy on vihdoin valmis vapauttamaan sen taipuisa paneelit, kun maailman Q2 2012. Ilmeisesti yhtiön matkapuhelimen näytön jako avasi uuden tehtaan kanssa Ube (joka tuottaa muovipinnoille varten näytöt) viime kuussa massatuotannon bendy AMOLEDs kelloihin ja puhelimet. Anna lähtölaskenta sitkeä näyttää vallankumous alkaa.

Samsung vihdoin roll out joustava AMOLED näyttää julkisen kulutuksen vuonna 2012? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 kesäkuu 2011 15:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink OLED-näyttö | lähde ETNews | Lähetä | Kommentit

Chevy tippaa Volt perushinta on 1000 dollaria vuonna 2012, tekee maailman pelastamisesta hieman edullisemmaksi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/11/chevy-drops-volt-base-price-by-1-000-for-2012-makes-saving-the/:


Chevy haluaa tietää, mitä se voi tehdä sinut johonkin sen plug-in hybridit tänään. 1000 dollaria hintojen laskua? Sinä sait sen. Autonvalmistaja ilmoitti tällä viikolla, että 2012 voltin perushinta tulen grand pienempi kuin sen edeltäjä, kiitos monenlaisia ​​muita määrityksiä, jotka tulevat lisääntynyt saatavuus. 2011-versio oli saatavana seitsemässä osavaltiossa ja District of Columbia ja tuli kolmen kokoonpanoissa - 2012: n Volt on saatavilla valtakunnallisesti seitsemässä eri paketteja, jotka vaihtelevat 39.995 dollaria ja 46.265 dollaria. Ja pitää muistaa, että nämä hinnat eivät tekijä mahdollisia verohelpotuksia . Uusin versio plug-in ajoneuvo on saatavilla nyt järjestyksessä ja tarjoaa jopa ominaisuuksia, kuten MyLink median, OnStar ajo-ohjeet ja passiivinen lukitus (vaikka uusi perusmalli ei riisuvat pari piirteitä löytyy sen edeltäjä). Myös siellä koko supistaminen riippuvuutenne bensiiniä, jos olet osaksi tällaista asia.

Jatka käsittelyssä Chevy tippaa Volt perushinta on 1000 dollaria vuonna 2012, tekee maailman pelastamisesta hieman edullisemmaksi


Chevy tippaa Volt perushinta on 1000 dollaria vuonna 2012, tekee maailman pelastamisesta hieman edullisempi perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 kesäkuu 2011 16:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Nimetön Tulee alas Turkin hallituksen sivusto

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/y4TZVXcQLUk/Anonymous-Takes-Down-Turkish-Government-Site:

arisvega kirjoittaa sanalla, että ryhmä hakkereita tunnetaan Anonymous "on ottanut alas Turkin hallituksen verkkosivuilla vastalauseena äskettäin Internet-suodattimia, että monet pitävät sensuuria. Ne vaikuttavat myös julkaissut manifesti. Turkki on pitkä historia Internet sensuuri, jossa maan ISP on estänyt YouTube ja lukuisat muut sivustot parin viime vuoden aikana. " Vuodesta liittyy manifesti: "(Turkin hallitus) on estänyt tuhansia verkkosivustoja ja blogeja, kun loukkaava oikeustoimiin online toimittajia edelleen. Hallitus haluaa nyt ottaa käyttöön uusi suodatusjärjestelmä 22. päivä elokuuta, että se mahdollistaa pidettävä kirjaa Kaikkien ihmisten internetin toimintaa. Vaikka se on läpinäkymätön, miksi ja miten järjestelmä otetaan käyttöön, on selvää, että hallitus ryhtyy sensuuria seuraavalle tasolle. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Deep-Dive Look At Samsungin Galaxy tab 10,1

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/i1f0DLjDLUE/A-Deep-Dive-Look-At-Samsungs-Galaxy-Tab-101:

MojoKid kirjoittaa "Samsungin Galaxy tab 10,1 ilmoitettiin takaisin tämän vuoden helmikuussa juuri ennen Applen iPad 2 käynnistää. Pian sen jälkeen, Samsung VP totesi yhtiön uudelleen arvioimaan omaa Galaxy tab linjan seurauksena Applen vahva iPad 2 osoittaa maaliskuun alussa . jälkeen Galaxy tab 10,1 on alkanut merenkulku ja varhainen selvitykset osoittavat Android 3.1 ajetaan laitteen hieman ohuempi kuin iPad 2, kevyempi ja NVIDIA: n 1GHz dual-core Tegra 2 prosessori konepellin alle, aivan kuten omiaan. viimeaikaisen Honeycomb tulokkaiden 10-tuumainen Android tablet markkinoilla, kuten Asus Transformer, Motorola Xoom ja Samsung Galaxy tab 10,1, iPad 2 on vihdoin vankka kilpailun kannalta sekä laitteiston ja käyttöjärjestelmän suorituskykyä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Samsung Galaxy S II AT & T ratted sen omassa HDMI telakka

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/11/samsung-galaxy-s-ii-for-atandt-ratted-out-by-its-own-hdmi-dock/:


Voi, olemme melko varmoja jonkin aikaa nyt, että me näkisimme seksikäs Samsung Galaxy S II kuljeskelu on yli AT & T , mutta nyt olemme saavuttaneet, mitä näyttää olevan ensimmäinen virallinen kuva luurin. Samsungin Singapore divisioonan sarja ammatillinen laukausta suunniteltujen lisävarusteiden, kuten tämä "Samsung Galaxy S II Desktop Dock" komea pyramidin jalusta urheilu HDMI ja 3.5mm stereo-OUT - ja tietenkin, AT & T kanssa sen mukavasti kehtoa keinuttaa älypuhelimen. Emme ole vieläkään aivan varma, kun Samsung lippulaiva osuu Yhdysvalloissa, mutta se oli parempi kiirettä - olemme teilataan nähdä Galaxy S III tähän aikaan ensi vuonna, kun kaikki.



[Kiitos, Solomon T.]

Samsung Galaxy S II AT & T ratted sen omassa HDMI telakka perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 kesäkuu 2011 14:05:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Samsung Mobile Singapore (Facebook) | Lähetä | Kommentit

Lodsys laajentaa Patentti oikeusjuttu 10 useammat yritykset

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0B1O4azcDqY/Lodsys-Expands-Patent-Lawsuit-to-10-More-Companies:

Anonyymi lukija kirjoittaa "päivän jälkeen Apple teki esityksen puuttua Lodsys n oikeusjuttu seitsemää app kehittäjät (EFF kommenttia) Lodsys on jättänyt kolmannen oikeusjutun tänä vuonna. Uusimman valituksen tavoitteet kymmenen yritystä kuten Adidas, Best Buy, Best Western, Black and Deckerin. Lodsys hakee heidät kaksi patenttia, joista se myös väittää vastaan ​​app kehittäjät tuomioistuimessa sekä sen nyt kuuluisa kirjaimia (esimerkiksi, joka on sittemmin julkaistu seurauksena Applen intervention). kymmenen uutta väitteet liittyvät web tutkimuksia, palaute-kysyttyään FAQ, ja live interaktiivinen chat. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






CrunchGear Arvostelut Fretlight FG-421 kitara

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/7JNhtkqy8bA/:

Array

Ajattelemisen viikonloppuna: "Raising pääoma ei ole sama kuin menestyminen"

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/4Y0EJr4RkbA/:

Array

Sony NEX-C3 käytännön (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/11/sony-nex-c3-hands-on-video/:



Sony ilmoitti seuraajan sen NEX-3 digitaalikamera aiemmin tällä viikolla , joten päätimme ottaa jälkeisen E3 retkeilyliikenteeksi alas elektroniikan valmistaja USA: n pääkonttori San Diego tarkistaa NEX-C3 itsellemme. Me analysoi kuvan laatua kokonaisuudessaan uudelleen ennen kameran osuu tallentaa myöhemmin tänä kesänä, mutta meidän ensivaikutelman, uusi nokka näyttää tarjoavan melko pieniä parannuksia edeltäjäänsä verrattuna. Se on uskomattoman pieni kamera APS-C-kenno - ehkä jopa hankalasti niin, kun ne on yhdistetty suhteellisen massiivinen 18-55mm kit-objektiivin tai Sonyn valtava 18-200mm optiikka - mutta ei tarpeeksi pieni tahansa vähemmän toiminnallinen kuin edellisen iteraation. Kuten NEX-3, kamera on suunniteltu pidettäväksi lepää linssi vasemmalla kämmenellä, eikä pitoa, joten koko ei todennäköisesti kysymys. Kosmeettiset muutokset ovat magnesium yläpalkissa, edessä mikrofoni paikannus ja tehokkaampi näytön sarana, joka auttoi vähentämään kameran paksuus. We'll be lähettämistä kokonaisuudessaan uudelleen useita viikkoja, mutta hyppää ohi tauko enemmän havaintoja ja käytännön video Sonyn HQ.

Jatkaa lukeneisuus Sony NEX-C3 käytännön (video)


Sony NEX-C3 käytännön (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 kesäkuu 2011 13:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Tietokone Glitch perjantai Grounded US Airwaysin lennot

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lz9a9iQ2Maw/Computer-Glitch-Friday-Grounded-US-Airways-Flights:

mschaffer kirjoittaa "tietokone häiriö perjantai-iltana ärähti matkasuunnitelmat US Airwaysin asiakkaille, kuten raportit tulva lentojen maadoitettuun ympäri maata." Kuten joku kerrattu useita tunteja eilen tämän katkoksen, "häiriö" tuntuu melko kiertoilmaus. Kun lähtevien lentojen tukossa, ja uusia saapuu täynnä matkustajia odottaa täyttävän yhteyksiä, tunnelma sai vähän lämmittää. Asiakkaat voivat nähdä kaunista säätä, ja lentokoneet rivissä ulkopuolella, mutta "on kaatunut" avuksi kaikille. E joukko Charlotte (US Airways napa) oli täynnä asiakkaita aina raivoissaan (kourallinen) ja vain vihainen (eniten) ja rauhallisesti erosi - eli niille meistä paikkaa, välipalat ja kirjoja tai tietokoneita. Oli masentavaa nähdä, miten hauras on infrastruktuuri lentoyhtiön palveluksessa, on osa järjestelmää nähtävissä lentoyhtiöiden työntekijät alas, asiakkaat luulivat saattaa saada enemmän tietoa, tai jopa Muutoksesta kautta US Airways verkkosivuilla. Mutta se oli, liian, ja kaikki desk staff voi tehdä on kohauttaa olkapäitään.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Pelaaja 1 Alku: Will Wii U ja Playstation Vita Fly Or Die? (TCTV)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Nockpa-NYzk/:

Array

Crowdsourcing analyysi Palin sähköposti Trove

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NgLsmvGfKIA/Crowdsourcing-Analysis-of-the-Palin-Email-Trove:

itwbennett kirjoittaa "Eihän sinulla parempaa tekemistä tänä viikonloppuna kuin lukea 24000 sivua Sarah Palin sähköposti. Mutta jos et, NY Times etsii vapaaehtoisia auttamaan" tunnistaa mielenkiintoisia ja uutisarvoa sähköpostia ihmisiä ja tapahtumia, että meidän kannattaa korostaa. " Ja sinun on helppo viittaus, MSNBC on lähetetty täydellinen kokoelma verkossa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.