lørdag den 11. juni 2011

Datamancer Steampunk Laptop nyt saatavilla anacrhronistic ennakkoon

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/10/datamancer-steampunk-laptop-now-available-for-anacrhronistic-pre/:

Datamancer Steampunk Laptop

Me todella toivomme, olet ole kyllästynyt Steampunk vuosien varrella. Yli-kylläinen? Passé? Ehkä, mutta siellä on vielä jotain kieltämättä houkutteleva noin sekoitus viktoriaanisia mekaniikka ja moderni teknologia. Siksi, vaikka kolmen vuoden kuluttua ensin vilaukselta sen, olemme melko innoissani kuulla, että Datamancer n Steampunk kannettava on todella saatavilla ostaa. Tarkemmat speksit ei ole tarjottu, tiedämme vain, että se ominaisuus "huippuluokan sisäisten komponenttien," mutta emme voi kertoa teille, että on parvi muokkausmahdollisuudet. Voit valita kaiken puunsuojan värin, näppäimistön fontit, jotta syövytetty messinki kannet tai kellokoneisto vaihdetta kuin alkuperäisen mallin (paitsi nämä rasti ja käännä). Voit etukäteen tilata nyt (at lähde linkki) 5500 dollaria - terve alennus yli arvioidun hinnan, kun tuotanto näillä yksi-of-a-kind koneita potkuja suunnata (7500 dollari +). Nyt meidän on vain päätettävä välillä ruokaa ja vuokrata tai työn PC taidetta.

Datamancer Steampunk Laptop nyt saatavilla anacrhronistic ennakkoon perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 kesäkuu 2011 17:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink CrunchGear | lähde Datamancer | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar