lørdag den 11. juni 2011

Espanja pidätyksiä 3 Anons Sony, pankki hakata; AnonOps vannoo kostoa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/hp6xsQ0Bsj4/spain-arrests-3-anons-for-sony-bank-hacks-anonops-vows-revenge.ars:


Kolme ihmistä, joiden epäillään osallistuvan hyökkäykset sivustot kuuluvat Sony, Espanjan pankit BBVA ja Bankia, italialainen energiayhtiö Enel, ja hallitukset Egyptin, Algerian, Libyan, Iran, Chile, Kolumbia, ja Uusi-Seelanti on pidätetty Espanjassa. Kaikki kolme väitettiin olevan johtoon hacktivist organisaation Nimetön Espanjassa.


Henkilöitä on syytetty suorittaa ja järjestää suuri Distributed Denial of Service (DDoS) hyökkäykset ottivat uhrien Web-palvelimet offline. Vankien myös väitti hyökkäsi verkkosivuilla Espanjan keskusvaalilautakunnan hallituksen 18. toukokuuta, ja myöhemmin sivustot Katalonian poliisi ja UGT ammattiliittoon.


Pidätykset tehtiin sen jälkeen, kun tutkinta työ Brigada de investigación Tecnológica (BIT), tietokonerikollisuuden jako Espanjan siviilipoliisia. Kun nämä pidätykset, Espanja liittyy UK, US , ja Alankomaat on ottanut poliisin toimia vastaan ​​Nimetön jäsentä. Tutkinnan aikana yli 2.000.000 riviä IRC lokit tutkittiin jäljittämään ihmisiä.


Kolme pidätettiin Almeria, Barcelona ja Valencia. Yksi pidätetyistä oli sanonut ovat perustaneet IRC-palvelin kotiin, ja tämä palvelin käyttää kaikkia kolmea koordinoimaan eri hakata hyökkäyksiä. Hyökkäykset olivat DDoS hyökkäykset, suoritetaan käyttämällä Nimetön suosima Loic työkalu, Loic on automaattinen joka käyttää IRC ohjaus ja valvonta. Myös havaitut haittaohjelmien luontityökaluja ja WiFi krakkaus ohjelmia, kaksi ihmistä pidätettiin ilmeisesti ollut Internet-yhteys itse, vaan riippuen WiFi-yhteydet muiden.


Vaikka Sony oli yksi järjestöjen uhri hacktivists, virallinen lausunto antama poliisi ei anna minkäänlaista aihetta epäillä osallisuudesta hakata joka pakotti Sony ottaa Playstation Network offline viikkoja, eikä myöhemmin hakata tehty Sonyn Web ominaisuuksiin LulzSec . Sen sijaan kolme hakkerit ovat ilmeisesti mukana palvelunestohyökkäykset ja huhtikuun alussa . Vocal Nimetön Faction AnonOps on pitkään kiistänyt , että Nimetön ollut tekemisissä laajempi, vakavampi hyökkäys Playstation Network.


Kun uutinen pidätyksistä tuli julkisuuteen, AnonOps oli nopea antamaan varoituksen Espanjan viranomaiset: odottavat .


Lue kommentteja tähän virkaan




Ingen kommentarer:

Send en kommentar