lørdag den 11. juni 2011

iPhone ratsastaa Atlantis avaruuteen, jossa kukaan ei kuule sen soittoääni huutaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/11/iphone-rides-atlantis-into-space-where-no-one-can-hear-its-ring/:


Älypuhelimet ovat menossa avaruuteen aikaa - no, teknisesti lähiavaruuden useimmiten - mutta selvästi DIY tavalla, mukaan lukien "shuttle", tehtiin Styrofoam olut jäähdyttimet . Mutta todellinen Avaruussukkula Atlantis on määrä saattaa päätökseen viimeisen matkani pari tilaa valmis iPhone 4: n kyytiin. Kun telakointi International Space Station, astronautit käyttävät puhelimet, ei tulla luja pormestari Space näyttää, mutta ajaa app. kutsutaan Spacelab ja IOS. Designed by Houstonin Odyssey Space Research, sovellus sisältää useita navigointivälineet joka testaa iPhone kamerat ja gyroskoopit rinnalla omavalvonta kokeilu, joka paljastaa säteilyn vaikutuksia laitteita. Avaruussukkula aloittaa on suunniteltu pidettäväksi 8. heinäkuuta, mutta tällä välin jopa maa-sidottu astro huono-osaisten (aww) voi poimia app 1 dollari, jonka jälkeen lähde linkkiä.

iPhone ratsastaa Atlantis avaruuteen, jossa kukaan ei kuule sen soittoäänen huutaa perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 kesäkuu 2011 07:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink VentureBeat | lähde Odyssey Avaruustutkimus | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar