lørdag den 11. juni 2011

Kannettavien elektronisten laitteiden saa / ei saa tehdä koneenne putoavat taivaalta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/11/portable-electronic-devices-may-may-not-make-your-plane-fall-o/:


Olemme kaikki epäilemättä pilkkaa lennon puhelu katkaista kaikki kannettavat elektroniset laitteet jossain vaiheessa - pahus, olemme kaikki varmaan ollut näpsäkkä lentoemäntä, joka on tehnyt pilkkasivat meitä. Loppujen lopuksi ajatus, että meidän kone saattaa syöksyä 30000 jalkaa, koska olemme rukkaamalla meidän iPhone tuntuu vähän typerältä, koska kaikki tiedämme kannettava elektroniikka. Äskettäin löydetty tekemä tutkimus International Air Transport Association, kuitenkin kyseenalaistaa nenäkäs luonnetta, johon useimmat meistä jättää nämä varoitukset. Vuosina 2003 ja 2009 tutkimuksessa todettiin 75 tapauksia, joissa sähköisiä häiriöitä saattaa olla vaikutusta lennon valvonta, navigointijärjestelmät, tai lähti moottori merkkejä. Se on kaukana lopullista näyttöä - se on enemmän tapaan empiirisiä todisteita miehistön jäsentä, mutta hei, mitä voimme tehdä auttaaksemme kone pitää alla on luultavasti hyvä asia, eikö?

Kannettavien elektronisten laitteiden saa / ei saa tehdä koneenne putoavat taivaalta perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 kesäkuu 2011 11:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink All Things D | lähde ABC News | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar