lørdag den 11. juni 2011

ASUS liukastumisen Eee Pad Slider ja Transformer 3G osaksi Yhdistyneen kuningaskunnan käsiin elokuussa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/11/asus-slipping-eee-pad-slider-and-transformer-3g-into-uk-hands-th/:

Oh, ASUS - mitä teaser . Varsinkin kun on kyse julkaisupäivät ja tarkkoja hintoja viimeisintä näppäimistö-pakkaus Eee Pad 10,1-tuumainen Android tablets. Sana on äiti osalta lopullinen hinnoittelu, mutta yhtiön UK divisioona ilmoitti äskettäin kautta Facebook-sivulla, että muuntaja 3G ja Slider välilehdet ovat käytettävissä alueella elokuussa, ja valitettavasti, siinä kaikki. Siitä tulee vuokrausta lisätietoja siitä, miten repiä yksi juuri ennen ne pois, ja toivottavasti saat mahdollisuuden ennen kuin ne myydään puhtaana ulos . Nyt voit uudelleen silmäillä meidän tarkastella Yhdistyneen kuningaskunnan Muuntajan ja lisää Slider kattavuus - ajatelkaa sitä lohdutuspalkinto.

ASUS liukastumisen Eee Pad Slider ja Transformer 3G osaksi Yhdistyneen kuningaskunnan käsiin elokuussa perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 kesäkuu 2011 04:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Andriod Keski | lähde ASUS UK (Facebook) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar