lørdag den 11. juni 2011

Bing Mobile päivitetty, uutisia ja karttoja saa pieniä restaurointi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/11/bing-mobile-updated-news-and-maps-get-minor-facelifts/:


Miten voit "olla mitä seuraavaksi" ilman, mitä seuraavaksi puhelimeen? Bing on täällä auttamassa teitä täyttämään mainoslause päivittämällä sen mobiilisivuston mihinkään laitteeseen, joka kulkee HTML5. Jos päivitys oli kohokohta kiekon keuliminen uusimmat ominaisuudet, tässä mitä olisi se: karuselli-kuin liitäntä on uutisosio, jonka avulla voit pyyhkäistä sormella vasemmalle tai oikealle voit siirtyä muihin luokkiin; karttoja, jotka osoittavat suuntia yhdessä jaetun kuvaruudun muoto, hakuhistoria täydellinen trendit aiheita ja mahdollisuus jakaa kuvia ja linkkejä Facebook. Uusi parannukset ovat nyt käytettävissä IOS, Android-ja Blackberry, joten se on helppo retki yli selaimen check it out. Tai, jos luet tätä puhelimen, antaa ol 'kattavammin linkki nopeasti kosketa.

Bing Mobile päivitetty, uutisia ja karttoja saat pienet restaurointi perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 kesäkuu 2011 09:26:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Bing | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar