onsdag den 20. juli 2011

Tutkijat tutkia vaikutukset Yllään Medieval Armor

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Pr0DYSTewnY/Scientists-Study-Impact-of-Wearing-Medieval-Armor:

FoolishOwl kirjoittaa "Tutkijat University of Leeds testattu vaikutukset yllään raskas keskiaikainen haarniska seuraamalla vapaaehtoisia, jotka olivat kokeneet keskiajan reenactors, kun he kävelivät ja juoksi juoksumatot, vaikka päällään tarkat jäljitelmät 15-luvulla panssari. Vaikka haarniskat punnitaan välillä 30 ja 50 kg, verrattavissa paino vaihde kuljetetaan nykyajan sotilaita, vapaaehtoisia, jotka toteutetaan vastaava määrä paino reput ollut helpompaa aikaa paino. Vapaaehtoiset haarniska poltetaan enemmän energiaa ja oli hengitysvaikeuksia. Tutkijat spekuloivat, että paljon sekä lisätoimet johtui painon panssarin jalat - jalka haarniska oli yksi ensimmäisistä asioista pudotetaan siirtymistä kevyempi haarniska 16-luvulla. Vaikka se on pitkään oletettu, että raskas keskiaikainen haarniska liikuntarajoitteisille, ja että tämä osaltaan tulosta taisteluista, kuten Agincourtin taistelu vuonna 1415, tämä oli ensimmäinen tutkimus vaikutuksen määrittämistä yllään raskas haarniska. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Fermilab tutkijat löysivät uusien hiukkasten

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LIw-34WMwyM/Fermilab-Scientists-Discover-New-Particle:

Nimetön lukija kirjoittaa "Fermilab ilmoitti tänään, että tutkijat työskentelevät CDF (Collision Detector at Fermilab) kokeilu vahvisti havainnon uuden hiukkasen, Xi-sub-b. Xi-sub-b on luokiteltu ovat Baryoni, jotka ovat muodostui kolmesta kvarkista. tunnetaan baryons ovat protoni ja neutroni. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Netflix app Android päivitetty työskennellä 24 malleissa myös Galaxy S, Droid 3

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/20/netflix-app-on-android-updated-to-work-on-24-models-including-ga/:


Määrä Android-laitteet virallisesti yhteensopiva Netflix streaming app on yli kaksinkertaistunut v1.3, kasvavat 9-24. Viime yönä kuvaus on päivitetty uusi lista laitteista, mutta todellinen päivitetty APK vain alkoi työntää iltapäivällä, jolloin Netflix paitsi Lenovo tablet ilmoitti viime yönä myös Droid 3, HTC Thunderbolt, Motorola Atrix useita Galaxy S puhelimet kuten Epic 4G ja kiehtovat ja enemmän. Hajanaisuus on selvästi vielä kysymys DRM'd apps kuten tämä ja Hulu Plus, mutta ainakin nyt siellä on kasvava määrä viime superphones tuettu sijaan istuu sivussa. Meillä päivitetty laiteluettelosta Tauon jälkeen osui lähde latauslinkin APP alk. Android Market.



[Kiitos kaikille, jotka lähetetään tämän]

Jatka lukemista Netflix app Android päivitetty työskennellä 24 malleissa myös Galaxy S, Droid 3


Netflix app Android päivitetty työskennellä 24 malleissa myös Galaxy S, Droid 3 alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 heinäkuu 2011 14:35:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Android Market | Lähetä | Kommentit

Lenovo julkistaa Android ThinkPad ja IdeaPad Kivitaulut

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BTn6bZL7aZU/Lenovo-Unveils-Android-ThinkPad-and-IdeaPad-Slates:

MojoKid kirjoittaa "Vaikka monet tablets ovat laihtumiseen alas (ja menettää arvokasta satamat), Lenovon ThinkPad tablet on iso puolelle siinä toivossa, että liike-elämän ammattilaiset arvostavat sitä. tablet On biz suuntautunut liuskekivi, jossa 10,1" paneeli, Tegra 2 (1 GHz) siru, ja mikä tärkeintä, täysikokoinen USB-porttiin. Lenovo on myös ottaa käyttöön 99 dollaria Näppäimistö Folio tapauksessa, joka kääri laitteen ympärillä jotta se pysyy turvassa, mutta myös täysi QWERTY-näppäimistö ja optinen ohjauslevy. Se sisältää Android 3.1, pääsy Lenovon App Store, 2MP eteen päin kamera, 1080p videoulostulo, Wi-Fi, 3G, 16/32/64GB tallennustilaa, ja 5MP takakameran. Yhtiö esitteli myös kuluttaja kohdennettu pöydältä nimeltä IdeaPad K1, ja se urheilu 13.3mm ohut muoto-tekijä, joka keskittyy viihdettä ja kulutusta. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Avaruussukkula Atlantis Last Night In Space kiertoradalla

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Kehv45KburQ/Space-Shuttle-Atlantis-Last-Night-In-Space-Orbit:

techtribune kirjoittaa "Huomenna on katkeransuloinen päivä miehistön kyytiin NASA Avaruussukkula Atlantis kuin ne aloittavat palata kotiin Maahan. Tämä on viimeinen avaruussukkulan paluuta, viimeinen lasku, ja aivan viime miehistön pilotoida Shuttle Yhdysvaltain historiassa. Atlantis avaruussukkula Typistämätön International Space Station (ISS) eilen jälkeen tuottaa paljon tarvikkeita, akkuja ja muita metallisia asemalle. Ne tuovat paljon roskakoriin ja kaikkea muuta, on tuotava takaisin maan pinnalle, koska se on viimeinen tilaisuus NASA tehdä niin omasta. " Vuonna aiheesta on MarkWhittington kirjoitti kanssa tarinan siitä, miksi pysähdyimme menossa kuuhun ja miksi ei ole suunnitelmia palata.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Second Life Mine Simulation Vastaanottaa Emmy nimitysvaliokunnan

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/U5deykr0wXw/Second-Life-Mine-Simulation-Receives-an-Emmy-Nomination:

Nimetön lukija kirjoittaa "Virtual Mine, vuorovaikutteinen simulointi asetettu virtuaalimaailmassa Second Life on suunniteltu vaikutusten tutkimiseksi mountaintop hiilikaivosten, on ehdolla Emmy-palkinnon uusia lähestymistapoja uutiset ja dokumenttielokuvien ohjelmoinnin. Valitse artikkeli: "Virtual Mine avulla kävijät ottaa tarkemmin haasteita tasapainottaa ympäristön, sähköntarve sekä taloudelliset edut kutsumalla heitä osallistumaan tarinan, jonka salaisuudet läpi sarjan kolme peliä. Vaikka se oli luotu kasvattajien ja opiskelijoiden mielessä, pelejä voi pelata ryhmissä tai yksittäisille ihmisille. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






NASAn Hubble Löytää Toinen vetelehtiä Pluto

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/q8FkEoGoQMc/NASAs-Hubble-Discovers-Another-Moon-Around-Pluto:

thebchuckster kirjoittaa "Tähtitieteilijät käyttävät Hubble Space Telescope löysi neljäsosaa kuun kiertoradalla jäinen kääpiö planeetta Pluto. pieni, uusi satelliitti - väliaikaisesti nimetyt P4 - oli paljastunut Hubble tutkimus etsii renkaat noin planetoidiksi. uusikuu on pienin löydettiin noin Pluto. On arvioitu, halkaisija 8-21 kilometriä (13-34 km). Vertailun vuoksi, Charon, Pluton suurin kuu, on 648 mailia (1043 km) poikki, ja muut kuut, Nix ja Hydra, ovat välillä 20-70 mailia halkaisijaltaan (32-113 km). "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Fake Apple Stores lisääntyvien Kiinassa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fpMFFYJq2nA/Fake-Apple-Stores-Mushrooming-In-China:

siliconbits kirjoittaa "uusi huolestuttava ilmiö on tullut esiin Kiinassa ja Apple on sen ensimmäinen uhri, täyttää ensimmäisen fake Apple Stores, kokonaisia ​​rakennuksia, jotka on suunniteltu näyttämään todellinen itse. Kiinalaiset yritykset ovat pitkään tunnettu siitä, että Master kopiokoneet mutta tämä vie käsite plagiointi ja kopiointi kokonaan uudelle tasolle. Kuten odotettua, kaikkea, aina rakennuksen arkkitehtuuria, maalin sävyyn, että tuotteita, T-paita yllään henkilökunta alas logo ja merkki design tulevat Cupertino. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






OLPC XO-3 tapausta voi Sport aurinkopaneelit, satelliitti Internet, myöntää kolme toivomusta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/20/olpc-xo-3-cases-may-sport-solar-panels-satellite-internet-gran/:

OLPC XO-3

Annamme Nicholas Negroponte yksi asia, hän ei ole mitään jos ei kunnianhimoinen. OLPC perustaja on aina jonkin verran pie-in-the-taivas visio XO linja lapsi-centric tietokoneita, mukaan lukien kaksi-näytöt ja käsi-kammet . Nyt kun olemme ohitetaan oikealle ohi XO-2 on ARM-pohjainen, ja silti MIA, XO-3 on aika kokonaan uuden kierroksen käsitteitä. Uusin on sarjan lisävaruste tapauksissa mahdollisesti Android-urheilu tablets että kehua satelliitti Internet-toimintoja tai aurinkopaneeleilla lataukseen sen akun. Entinen MIT Media Labin johtaja on jopa ehdottanut, että arkisempi kannen näppäimistö voisi olla hanasta. Tietenkin, se olisi todennäköisesti apua, jos säätiö voisi saada koneet ulos ovesta ensin. Emme ole kuulleet paljon XO-3 koska viimeinen kierros viivästyksiä työnsi sen vapauttaa takaisin helmikuuhun ... vuoden 2011. Mutta tiedätkö mitä he sanovat, parempi myöhään, ja All That Jazz.

OLPC XO-3 tapausta voi Sport aurinkopaneelit, satelliitti Internet, myöntää kolme toivomusta alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 heinäkuu 2011 12:05:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde PC World | Lähetä | Kommentit

Nokia C5-03, täydellinen älypuhelimen 170 euroa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme muutamia uutuuksista Suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa Nokia C5-03 Nokia vanhempi veli C5, mobiili, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaali kevyt (painaa vain 90 grammaa), joka täydentää sen edeltäjä, joissa on kosketusnäyttö ja joitakin muita caracterísitcas jotka tekevät hänestä erittäin täydellinen älypuhelin markkinahintaan tarjotaan, 170 euroa.



Paitsi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 ominaisuudet 5 megapikselin kamera, jonka avulla video, radio ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 on 40 megatavua sisäistä, jotka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortin, vaikka sarja sisältää 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka oli tiedossa vasta nyt Symbian S60. Laitteen valikossa on hyvä kokoelma kuvakkeet tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voit ostaa musiikkia tai mobiilisovelluksia Nokia. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näytön kaikkien Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokia C5-03 kun me keskustelimme saat 170 euroa.


Linux Vastaanottaa 20-vuotissyntymäpäiväänsä video Microsoft

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xIIM3JXlCAQ/Linux-Receives-20th-Birthday-Video-From-Microsoft:

moonbender kirjoittaa "Linux on saanut syntymäpäivä haluaa odottamattomasta suunnasta - videoanimaation Microsoftilta. lainaten H" video poimii siitä kireät suhdetta Microsoft ja Linux näyttämällä lause "Microsoft Vs. Linux "ja sitten näyttää Tux, Linuxin maskotti, kääntää selkänsä tarjous syntymäpäiväkakun Microsoftilta. Jälkeen lyhyesti historian Microsoftin ja Linuxin, video päättyy sovinnon ele: Tux hyväksyy syntymäpäivä kakku hänen iglu ja video päättyy "Hyvää syntymäpäivää" ja muokkaamalla alkuperäisen lauseen "Microsoft ja Linux?" Linux Foundation on enemmän tavaraa juhlii ytimen 20-vuotissyntymäpäiväänsä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






HP-elokuvien saapuu ohjauslevy, kuppi haltija lisävaruste seurata?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/20/hp-movie-store-arrives-on-the-touchpad-cup-holder-accessory-to/:


HP oli meille hieman huolissaan raakaöljyn näköinen testiversio ja Toista musiikkia alustan , mutta sen uusi Movie Store-sovellus kosketusalustan omistajat näyttää rohkaisevasti kiillotettu ja hohtava. Roxio-pohjainen palvelu tarjoaa movie ostot 9,95 dollaria ja vuokria 2,99 dollaria, sekä reilu valikoima tv-ohjelmia 1,99 dollaria per episodi. Samalla Amazon n beta Kindle sovellus kosketusalustan käynnisti aiemmin tällä viikolla, joten asiat ovat varmasti tikittää pitkin. Toivomme HP ei ole unohtanut, että luvattu asiakirja-editointi-toiminto - jotkut ihmiset haluavat luoda sekä kuluttavat.

HP-elokuvien saapuu ohjauslevy, kuppi haltija lisävaruste seurata? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 heinäkuu 2011 10:35:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde PreCentral | Lähetä | Kommentit

Google liittimet reikä, josta voit poistaa tahansa verkkosivuilla

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Xh8vvGBYHXQ/Google-Plugs-Hole-That-Lets-You-Remove-Any-Website:

blowdart kirjoittaa "Google tänään vammaisia ​​heidän Webmaster Tools jälkeen huomattiin, että kuka tahansa voisi käyttää työkalu poistaa sivustosi Googlen indeksistä. hyödyntämään oli melko yksinkertainen, kaikki joku oli tehtävä oli saada Google webmasters työkalua huomioon ja muokata hakumerkkijono parametrin voimassa poistamista osoittamaan verkkotunnuksen he eivät omistaneet! "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.