onsdag den 20. juli 2011

Dan Hesse: Sprintin ole seuraavia Neitsyen porrastettu tietojen siirtämisen, mutta "mitään ei taata ikuisesti"

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/19/dan-hesse-sprints-not-following-virgins-tiered-data-movement/:


Epäilemättä se on 800 punnan gorilla harjoittaja valtakunnassa: tulevat Sprint seuraamaan AT & T, T-Mobile USA ja Verizon Wireless alas surkea porrastettu tiedot reitti , terästetty kipua, sekavuus ja yleinen awfulness? Kysyimme Sprint toimitusjohtaja Dan Hesse, että hyvin kysymykseen tänään klo Sprintin kampuksella, ja vastaus ei ollut täsmälleen rohkaisevaa. Hän totesi, että ihmiset ovat vain valmiita maksamaan hinnan (kun kyse on määrä suunnitelmat) jotain, joka on juuri kuollut yksinkertainen - jotain, että he eivät tarvitse miettiä, kun he käyttävät. Hän (oikeutetusti) myönsi, että useimmat keskivertokuluttaja ei ole mitään käsitystä siitä, mitä gigatavu on, tai kuinka kauan kestää käyttää yhtä ylös, ja siksi asun rajoittamaton suunnitelmat ovat kuitenkin osuva sointu - ja itse asiassa enemmän nyt kuin koskaan kolmen pääasiallisen kilpailijat antaen sille vielä vahvempi erottava.



Kun kysyttiin, onko Sprint lopulta ole muuta mahdollisuutta kuin siirtyä porrastetusti datasiirtosopimuksista jos suurkäyttäjiä alkaa tulla yli joukoittain, Hesse vastasi, että ottaa riittävästi kaistaa tehokkaasti kiertämään "voisi olla ongelma", ja samalla se toimii ahkerasti OEM ja App kehittäjille, jotta voidaan toteuttaa asioita, kuten WiFi purkamaan, meille sanottiin, että "mitään ei taata ikuisesti." Me nimenomaan kysyi viime porrastettu testaus toteutetaan Virgin Mobile (joka toimii Sprintin verkkoon) oli varhainen merkki siitä, että Sprint on myös kallellaan tällä tavalla, ja Dan oli lujina evännyt. Hänen mukaansa laskutus-ja prepaid alat ovat selvästi erilaisia ​​eläimiä, ja se ei ole perusteltua katsoa, ​​että Sprint seuraa Virgin jalanjälkiä. Tarinan opetus? Sprintin roikkuen rajattomasti niin kauan kuin se voi, mutta tuntuu siltä, ​​että siirtyminen on välitön - vaikka se on vielä muutama vuosi ulos.

Dan Hesse: Sprintin ole seuraavia Neitsyen porrastettu tietojen siirtämisen, mutta "mitään ei taata ikuisesti" alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 heinäkuu 2011 17:59:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar