onsdag den 20. juli 2011

Sonos Play: 3 kompakti streaming media Hi-Fi saa virkamies 299 dollaria, menemme korvat-on

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/20/dnp-sonos-play-3-compact-streaming-media-hi-fi-gets-official-for/:

Sonos Play: 3

Mahdollisuudet ovat olet jo nähnyt Sonos Play: 3 kiitos leaktacular asia kutsumme internet. Nyt pieni streaming Hi-Fi järjestelmä on virallinen ja valmis aloittamaan säteilevä että upouuden Spotify huomioon juuri sijoitettiin ympäri kotiasi. Sisällä suhteellisen kompakti runko on trio digitaalisen kuljettajat, yksi diskantti ja kaksi keskitason, sekä kolme D-luokan digitaalinen ampeeria. Toisin kuin isoveljensä, joka on rebranded Play: 5 (eikä S5 ), ei ole aktiivinen subwoofer aluksella, mutta se urheilu passiivinen basso "patteri", joka lisää yllättävän paljon syvyyttä tämä pieni hylly kaiutin. 299 dollaria streamer vaatii Bridge ($ 49) todella potkaista ulos hilloja, mutta kun sinulla Perusjärjestelmä käytössä, voit tack ylimääräisiä Play: 3s ja jopa yhdistää niitä stereo pari parempaa erottamista ne kaikki tärkeää oikean ja vasemman kanavan. Ei edes kiihtyvyysmittari rakennettu, että siirtyy automaattisesti standardin mono ja hienosäädön EQ asetuksia kun kaiutin on kytketty päälle kyljelleen. Me vain vietti lyhyen ajan kanssa Play: 3, mutta se oli yllättävän kova ja varsin selvää jopa naapuri-ärsyttäviä määriä - tosin olemme varata lopullisen tuomion vasta tutustuessamme yksikkö näkyy. Sillä välin, tutustu gallerioita ja PR alla.



Jatka lukemista Sonos Play: 3 kompakti streaming media Hi-Fi saa virkamies 299 dollaria, menemme korvat-on


Sonos Play: 3 kompakti streaming media Hi-Fi saa virkamies 299 dollaria, menemme korvat-on alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 heinäkuu 2011 03:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar