onsdag den 20. juli 2011

Netflix stream natiivisti päässä HDMI-tablets, jotta paikalliset varastointi laitetason DRM moduuli

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/20/netflix-to-stream-from-hdmi-equipped-tablets-enable-lo/:


Luit oikein - Netflix streaming on saamassa todella realin lähestyvästä Honeycomb tablets. Yksi Nuggets joka tekee Lenovon hiljattain paljastettiin IdeaPad K1 erityisen se sisäinen DRM-moduuli, jonka avulla se voi osallistua kiva raikas rakentaa ja Netflix App. Kuten näimme takaisin MWC kanssa LG Revolution , tuleva Android 3.x tablets (joissa määrittelemätön laitteisto osallisuus) ei ainoastaan ​​paranneta native Watch hetkessä streaming yli mini-HDMI / HDMI, mutta se tulee myös mahdollistaa jotakin aivan uutta: paikallinen varastointi. Tuoretta koontikäännös app - joka säilyy yksinoikeus Lenovo varten "hetkeksi" - on tähän mennessä näkymättömäksi vaihtoehto, että annan tilaajat tallentaa elokuviin paikallisesti offline-katselua. Olemme kertoneet Lenovo että tiedostot voidaan tallentaa sisäiseen flash sekä microSD-kortteja, ja vaikka olemme vielä saada käytännön tarkastella app, me teemme kaikkemme voi muuttaa sitä .



Vain vastata ilmeiseen kysymykseen: ei, sinun olemassa Honeycomb tablet ei pysty tukemaan tätä hyvyys ohjelmistopäivityksen avulla. Tulet todella tarvitset liuskekivi kanssa asianomaisten laitteistojen sisällä hyödyntää, ja on vaikea sanoa tässä vaiheessa, joka seuraa Lenovo tiellä. Toivomme, että lisätoiminto ei johda vauhtia Netflix n kuukausimaksun, mutta koska historia app, emme voi sanoa olemme liian kauhuissaan siitä mahdollisuudesta. Joten, kuinka nopeasti se APK olla revitään kangas K1 ja heittää ulos päin web? Jossain välillä "nopeasti" ja "sinulla voi olla tosissasi," olemme surmising.

Netflix stream natiivisti päässä HDMI-tablets, jotta paikalliset varastointi laitteiston DRM moduulin alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 heinäkuu 2011 00:01:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar