onsdag den 20. juli 2011

Viber ilmainen, ei-rekisteröinti 3G VoIP App virallisesti aloittaa Android

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/20/vibers-free-no-registration-3g-voip-app-officially-launches-on/:


Hei, ystäviä. Onko sinulla ääni-kutsuvan blues, toivomaan parempaa tapaa puhua ystävillesi - ilman sinun minuuttia? Harkitse Viber, ilmainen VoIP app. että lanseerattu iPhone viime vuonna . Käyttökelpoinen 3G tai WiFi, sisäänrakennetulla SMS, se ei vaadi rekisteröintiä, käyttämällä olemassa olevaa puhelinnumero ja yhteystietoihin. Ainoa saivarrella? Masentavaa puute Android tukea. Mutta henkemme nostetaan tänään, app tehdä tiensä kaikkien suosikki oliivinvihreä markkinoilla. Se on kaikki pakottavia piirteitä IOS-version, sekä muutamia extrat näimme rajoitetusti beta , kuten pop-up tekstiviestillä ilmoituksen, in-app puheluloki, ja mahdollisuus käyttää Viber oletussähköpostiohjelmaksi kellotaulu. Yhtiö on tekemässä jotain oikein, koska se väittää 12000000 aktiivista käyttäjää vain seitsemän kuukautta käynnistämisen. Kiinnostunut yksi heistä? Tarkista koko PR - video! - Tauon jälkeen.

Jatka lukemista Viber ilmainen, ei-rekisteröinti 3G VoIP App virallisesti aloittaa Android


Viber ilmainen, ei-rekisteröinti 3G VoIP App virallisesti julkistaa Android alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 heinäkuu 2011 03:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Viber | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar