onsdag den 20. juli 2011

ChevronWP7 Labs avata Windows Phone 7 luurin hintaan € 9, hakkerit ole tervetulleita

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/19/chevronwp7-labs-to-unlock-your-windows-phone-7-handset-for-9-h/:


Tarvitsetko vähän lisää auki WP7 kannustin pitää sinut ostamasta niitä ah-niin-häiritsevää iOS ja Android-laitteisiin? No, että viralliset Homebrew rakkaus tulee maksamaan sinulle - 9 dollari on tarkka. Me tiesimme jo, Microsoft-oikeutettua ChevronWP7 Labs olisivat avoinna liiketoimintaa nopeasti , mutta viime tweetit jailbreaking asun Chris Walsh ovat vuodattaneet hieman valoa prosessi. Lisäksi nimellinen maksu käyttäjille joutuvat haarukka ohi virallisten avata, Walsh toteaa myös, että ohjelmistopäivitykset Mango ja nodos sulkee kaikki turva-aukkojen alustan. Joten, jos aikoivat saamaan merirosvo-y kädet likainen hakkerointi pois milloin WP7, mieti uudestaan ​​- Microsoftin silti saanut avaimia sen mobiili OS taloon.

ChevronWP7 Labs avata Windows Phone 7 luurin hintaan € 9, hakkerit ole tervetulleita alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 heinäkuu 2011 22:44:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink PocketNow | lähde @ ChrisWalshie (Twitter) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar