onsdag den 20. juli 2011

OLPC XO-3 tapausta voi Sport aurinkopaneelit, satelliitti Internet, myöntää kolme toivomusta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/20/olpc-xo-3-cases-may-sport-solar-panels-satellite-internet-gran/:

OLPC XO-3

Annamme Nicholas Negroponte yksi asia, hän ei ole mitään jos ei kunnianhimoinen. OLPC perustaja on aina jonkin verran pie-in-the-taivas visio XO linja lapsi-centric tietokoneita, mukaan lukien kaksi-näytöt ja käsi-kammet . Nyt kun olemme ohitetaan oikealle ohi XO-2 on ARM-pohjainen, ja silti MIA, XO-3 on aika kokonaan uuden kierroksen käsitteitä. Uusin on sarjan lisävaruste tapauksissa mahdollisesti Android-urheilu tablets että kehua satelliitti Internet-toimintoja tai aurinkopaneeleilla lataukseen sen akun. Entinen MIT Media Labin johtaja on jopa ehdottanut, että arkisempi kannen näppäimistö voisi olla hanasta. Tietenkin, se olisi todennäköisesti apua, jos säätiö voisi saada koneet ulos ovesta ensin. Emme ole kuulleet paljon XO-3 koska viimeinen kierros viivästyksiä työnsi sen vapauttaa takaisin helmikuuhun ... vuoden 2011. Mutta tiedätkö mitä he sanovat, parempi myöhään, ja All That Jazz.

OLPC XO-3 tapausta voi Sport aurinkopaneelit, satelliitti Internet, myöntää kolme toivomusta alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 heinäkuu 2011 12:05:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde PC World | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar