onsdag den 20. juli 2011

Lenovo intros 10,1 tuuman IdeaPad tablet P1 Windows 7 olisi olette odottaneet Windows 8

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/20/lenovo-intros-10-1-inch-ideapad-tablet-p1-with-windows-7-should/:


Tiedämme, tiedämme - Windows 8 ei roiskeita alas kuluttajien laitteet hyvä kauan , mutta vakavasti, miten on poika innostua jotain, joka on jo vanha hattu? Ja edelleen, mikä ei ole koskaan, koskaan työskennellyt ulos . Jokainen Windows 7 tablet että olemme testattu on kärsinyt samanlainen kohtalo : liian isoja, liian hidas, ei longevous tarpeeksi ja liian vaikea käyttää Sans näppäimistö ja hiiri. Se sanoi, Lenovo tarjoaa darkhorse vaihtoehto niille ole kiinnostunut sen Duo on uusi Honeycomb tablets, kanssa IdeaPad tablet P1 tuo Windows 7 tulee tuttu 10,1 tuuman kuori. Sisällä, löydät 1.5GHz Intel-prosessori, 1280 x 800 kapasitiivinen TouchPanel, 2GB DDR2-muistia, jopa 64 Gt SSD varastointi, sisäänrakennettu Bluetooth / 3G / WiFi, USB 2.0-liitin, microSD-korttipaikka ja telakointiaseman portti.



Saat myös 2 megapikselin webbikamera edessä, tukea stylus tulo ja kotelo, joka on 14.5mm paksu, sillä näkökulmasta ehdottomasti deletable Galaxy tab 10,1 toimenpiteet vain 10.9mm ylhäältä alas. Yhtiön antaa sinulle mahdollisuuden takertumisvaaraa tämä hopeanharmaata tai "Clementine Orange", joista jälkimmäinen on selvästi edelläkävijä rodun mahtava. Tiivistetty kahden solun akku on sanottu olevan hyvä kuusi tuntia käyttöä, verrattuna 8,7 tuntia, että samaan soluun saa taas sijaitsee Android-K1. Lenovon ei tarjoilla jopa hinnoittelun yksityiskohdat tässä yksi ihan vielä, mutta voit odottaa odota innolla sen Q4 2011 saapumista.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar