onsdag den 20. juli 2011

Klipsch n AirPlay-käytössä Galleria G-17 Air miellyttää korvia sans naruja 530 dollaria

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/20/klipschs-airplay-enabled-gallery-g-17-air-pleases-ears-sans-cor/:


Ei se ole mikään ylimitoitettu Kinect KIRF . Mitä etsit on on Klipsch uusin soundbar, Galleria G-17 Air. Tuntua tutulta? Jos aiot muistaa, takaisin CES se tunnettiin Galleria Studio - pienin kolmesta AirPlay -pohjaisten Kaiutinjärjestelmät yhtiö anna meidän demon CES . Vaikka ole aivan uusi, sen Kaikki tiedot on paljastettu ja sen hinta uudelleen vamped dollarista 400 hieman spendier 530 dollaria. Bi-monistettiin stereo rig on neljä erikseen powered kuljettajat, joiden tavoitteena on tarjota täyden valikoiman ääntä kahdella Tractrix sarvipäistä 0,75 tuuman diskanttielementit (10 wattia jokainen), ja kaksi 2,5-tuumainen, 20 watin basso. Vaikka saat todennäköisesti olla streaming musiikkia WiFi-iDevices tai iTunes-yksikön varustettu USB ja 3,5 mm tulot jos joskus haluat plug-in suoraan tai mehu-up akun. On erittäin hoikka grilli-kankaalla magneettisesti eteen kiinnitetty, toisto ja virtapainikkeita puolella, ja se myös tulee kauko. Järjestelmä itse seisoo karkaistu lasi pohja, mutta jos tilaa on palkkio se voidaan asentaa seinään. G-17 on asetettu vapauttamaan tänä syksynä, mutta jos korvat ovat jo pistelyä löydät lisätietoa lähteen alla olevasta linkistä.


Klipsch n AirPlay-käytössä Galleria G-17 Air miellyttää korvia sans naruja 530 dollaria perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 heinäkuu 2011 04:32:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Klipsch | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar