onsdag den 20. juli 2011

Google + Nyt Top Free App Apple App Storesta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/H0IQoUGOaWw/:

Kun alle 24 tuntia elävinä, Google + iPhone App on osunut numero yksi ilmainen paikalla Applen App Store, pelaajan ulos "Draw 'n' Go: Awesomeness!" varten yläpaikkaan.


Tämä on varsin vaikuttava ottaen huomioon, että App, joka aloitti buginen ja edelleen buginen jälkeen "nopein päivityksen iPhone App" Erick ole koskaan nähnyt, on tällä hetkellä merkityksellisiä vain sen kaikkein arviolta 18 miljoonaa ihmistä vuonna kenttäkoe ja että Googlella on oma mobiili käyttöjärjestelmä keskittyä, Android.


Mikä tekee tästä virstanpylväs tärkeää on se, että Google + kilpailija Facebook on tällä hetkellä alkuun ladata ilmaiseksi iOS App kaikkien aikojen - Joten Google + on hyvässä seurassa. Tietenkin Google ei ole paljon markkinoinnin nostovoimaa mitä se tarvitsee työntää, eli sen erittäin ihmiskaupan kotisivu.


Voisit laittaa jotain siellä ( Paul Carrin kirja esimerkiksi) ja se olisi hyvä. Mutta keskimäärin kolme tähteä edennyt melko ala-version, olen aika jännittävää nähdä, mitä sovellus korko / listalla, kun se todella toimii.


Jos olisin Facebook korvissani olisi piristyi juuri nyt. Vain sano. "









Ingen kommentarer:

Send en kommentar