tirsdag den 31. maj 2011

Apple julkisti iCloud ja iWork For IOS

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/od_Yf9eOJWI/Apple-Announces-iCloud-and-iWork-For-iOS:

iONiUM kirjoittaa "Through lehdistötiedote ennen WWDC Apple on paljastanut, että se tulee julkaisemaan oman pilvi palvelu kilpailla Googlen ja Amazonin. Lisäksi ne paljastaa uuden IOS, ja uusin desktop OS." Apple on myös ilmoittanut julkaisevansa iWork-sviitti IOS laitteita.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Free Software Faces Test Qt

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ttKQKMvWxb8/Free-Software-Faces-a-Test-With-Qt:

Anonyymi lukija kirjoittaa kanssa artikkelin TechRadar. Artikkelista: "Kiitos Nokian siirtyä Windows Phone 7 alkaen paistinpannu tuleen, sen Free Software kulta, Qt Toolkit on jäänyt elää epämääräisiä lupauksia ja pökerryksissä, ontto innostusta. Nokia on luvannut joitakin jatkuvan investoinnin bonuksia kehittäjille, jotka kiinni alustaan ​​ja jopa puhelimitse tai kaksi, jotka voivat käyttää sitä. Mutta totuus on, että Qt on suositeltava, hanke on pysähtynyt, ja sen tulevaisuus on epävarma. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Nopea selain kehittämishaasteet Web-kehittäjille

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/M609zWAruns/Rapid-Browser-Development-Challenges-Web-Developers:

Esther Schindler kirjoittaa "tunne hieman hukkua muuttamalla web-standardeja ja uuden selaimen valintoja? Et ole ainoa. Mozilla on käynnistämässä kehitys kappaleita seuraavalle kaksi versiota sen Firefox selain välittömästi, ja toivoo työnnä molemmat osaksi yleisiä julkaisu ennen vuoden loppua. Tämä taas Microsoft esikatselut Internet Explorerin 10 kannoilla sen IE9 julkaisu, ja Google hankkeet Chrome 13 vain vuosi sen jälkeen Chrome 7. Samaan aikaan, HTML5, seuraava versio Web ensisijainen kieli, näyttää tuli pysyvä tiineyden vaiheessa. Kirjoittaa Scott Fulton: Kaikki sekaannus on johtanut Web-kehittäjät esittää tämä kysymys: Mitä me kehitämme sivustoja vastaan ​​nyt? "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Acer sanoo Microsoft on liian "määräysvaltaa" Windows tablets rajoituksia "häiritsevät"

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/31/acer-says-microsoft-is-too-controlling-of-windows-tablets-res/:


Verkko huhu ja ehdotus on kehrätty viime viikkoina uusi tablet suuntautunut Windows-versiota. Mutta kun suuret toimijat kuten Acer aloittaa moanin ja complainin "miten he aikovat tehdä laitteisto suorittaa uuden käyttöjärjestelmän, silloin tiedät jotain on tekeillä. Bloombergin mukaan Acer toimitusjohtaja JT Wang puhui ylös Computex on haukkua Microsoftin liian rajoittavana mitä prosessorit se sallii tehdä sen uuden vauvan, sanoi, että se on "todella valvoa koko juttu, koko prosessi." Ja hän ei vain puhunut Acer joko, koska hän lisäsi, että siru toimittajat ja tietokonevalmistajien "kaikki tuntevat sen hyvin hankala." Se herättää kysymyksen, jos Steve Ballmer on lainaa Applen lähestymistapa ja tulossa kontrollifriikki, miksei hän vain mennä puolitiehen ja rakentaa Microsoft tablet alusta loppuun?



[Kiitos, Tiago]

Acer sanoo Microsoft on liian "määräysvaltaa" Windows tablets, rajoitukset "hankala" alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 toukokuu 2011 15:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Bloomberg | Lähetä | Kommentit

Patenttihakemusta paljastaa Microsoftin Zune Nano muistuttaa meitä kunnianhimoinen ohi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/31/patent-filing-reveals-microsofts-zune-nano-reminds-us-of-an-am/:


Katso, että? Se toivo ja unelma, jotka molemmat ovat ilmeisesti sijaitsevat mitäänsanomaton laatikko kuusi metriä pinnan alla todellisuutta. Kiitos hieman kaivamaan joita ihmiset on techie Buzz, Microsoft patenttihakemusta oli maadoittamaton sisältää kuvia ja kuvauksia Bantam mediasoitin, ei toisin luonnoksia täällä. Luonnollisesti ensimmäinen asia joka tulee mieleen on iPod nano kilpailija, ja on mietittävä, milloin tarkalleen pistoke oli vedetty tällaista aloitetta. Hakemus itse alun perin tehtiin huhtikuussa 2009, ja juuri julkistettu USPTO tietokanta tänään - viimeinen Zune laitteen tuotettiin HD (joka purettu syksyllä '09), ja koska Redmond vaatimuksesta tekemiseen Windows Phone 7 seuraavan Zune , emme vierasta tämä pikku kaveri ei koskaan näe päivänvaloa. Ehkä toisessa elämässä, vaikka. Nyt voit kaataa yksi kuin luulet, mitä olisi voinut, ja antaa siitä, että lähde linkkiä säkissä jos olet hyvä pidättelevät kyyneleitä.

Patenttihakemusta paljastaa Microsoftin Zune Nano muistuttaa meitä kunnianhimoinen aiemmin perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 toukokuu 2011 15:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink WinRumors , techie Buzz | lähde USPTO | Lähetä | Kommentit

Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.


Lisää | Viewsonic


AMD veikkaus tulevaisuudessa GPGPU

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Z38Of06TAg8/AMD-Betting-Future-On-the-GPGPU:

arcticstoat kirjoittaa kanssa haastattelussa bit-tech "AMD: n johtaja Fusion-ohjelmiston markkinointi Terry Makedon paljasti, että" AMD koska yhtiö teki erittäin suuri panos, kun se osti ATI: että asiat, kuten OpenCL onnistua. En tarkoita, että olemme vedonlyönti kaikesta siitä. " Hän lisäsi myös: "Minä annan teille, että meillä ei ole mitään merkittäviä sovelluksia tässä vaiheessa, jotka ovat menossa mullistaa teollisuuden ja saada ihmiset ajattelemaan:" Voi, minun on tämä ", myönnetään, mutta me Työskentelemme kovasti sitä. Kuten sanoin, se on iso panos meille, ja se on veikata, että olemme varmoja. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Canadian Music Industry Copyright ryhmäkannetta Vakiintunut

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cQ5lOcXCcmU/Canadian-Music-Industry-Copyright-Class-Action-Settled:

notkea kirjoittaa "Kanadan suurin tekijänoikeudet ryhmäkanteen on ratkaistu 50.000.000 dollaria. rikoksentekijöitä? neljä tarrat koostuu Canadian Recording Industry Association - EMI, Sony Music, Universal Music ja Warner Music. Öh." Sovintoratkaisun ehdot ovat kompromissi - ketään toimii Odotusluettelo voi saada korvausta, kun musiikkiteollisuus on vapautuu lisää vastuuta. Kaksi suurta Kanadan toimilupia virastojen (CMRRA ja SODRAC) annetaan tehtäväksi parantaa lupaprosessi estää tulevaisuudessa väärinkäyttöä.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Kaappaaminen Fs tilannekuvia Molecular prosessit

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/N63LrYTk4uE/Capturing-Femtosecond-Snapshots-of-Molecular-Processes:

umarkalim kirjoittaa "Henkilökunta Tiedemies Apurva Mehta sanoo," Jos 40 vuotta Stanfordin Synkrotronisäteily valonlähteen, olemme saaneet erittäin korkean resoluution valokuvat-valokuvat atomien molekyylien ja kiteiden ja sähköisten rakenteita. Mutta nyt haluamme tehdä elokuvia. " Hän ja hänen kollegansa ovat kehittämässä uutta "pumppu-anturi" laitos, joka lupaa laajentaa SSRL ominaisuuksia ja täydentää kuin SLAC X-ray laser, Linac yhtenäinen valonlähde. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Jonathan Coulton vastaukset kysymyksiin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bTfK4NFyzUs/Jonathan-Coulton-Answers-Your-Questions:

Viime viikolla te pyysitte joitakin kysymyksiä muusikko ja ohjelmoija Jonathan Coulton. Hän vastasi sinun tiedustelut musiikkialalla, videopelit, ja on ex-koodi apina. Alla on nähdä, mitä hänellä oli sanottavanaan.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Ei Moon Tarvitaan maapallon ulkopuolista elämää

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Uwd4RkRsKTo/No-Moon-Needed-For-Extraterrestrial-Life:

sciencehabit kirjoittaa "Koska yleisesti hyväksytty käsitys siitä, miten maapallon sai iso kuu - kautta dramaattinen törmätä Mars-kokoinen elin, joka tippuu valtava möhkäle Earth löysä - tähtitieteilijät arvioivat, että vain 1% kaikista maapallon kaltaisia ​​planeettoja maailmankaikkeuden saattaisi olla tällainen mojova seuralainen. Se tarkoittaisi planeetat kätkeminen monimutkaista elämää saattaisi olla melko harvinaisia. Mutta tutkijat ovat nyt toteuttaneet suuren määrän yksityiskohtaista numeerisia simulaatioita "kuun vähemmän maapalloja," jotka osoittavat, että seuraukset ovat vähemmän kohtalokkaita kuin yleisesti oletetaan. mukaan simulaatioiden nämä planeetat on riittävästi aikaa pitkälle maa elämän kehittyä. Tämän seurauksena määrä Maan kaltaisten extrasolar planeettojen sopii kätkeminen kehittynyt elämä voi olla 10 kertaa suurempi kuin on oletettu asti. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Senioripuolue tasata puuttua Fukushima

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Qjv5COLsBJ8/Senior-Citizens-Lining-Up-to-Tackle-Fukushima:

Jotkut ovat verranneet niitä kamikazes, mutta yli 200 iäkkäillä vapaaehtoisilla, jotka haluavat siivota Fukushima voimalan sanovat vain on käytännöllinen. 72-vuotias eläkkeellä insinööri Yasuteru Yamada sanoo: "Minä olen 72 ja keskimäärin varmaankin 13-15 vuotta elinaikaa. Vaikka olisin altistuneet säteilylle, syöpä saattaa ottaa 20 tai 30 vuotta tai kauemmin kehittyä. meistä vanhemmista on vähemmän mahdollisuuksia saada syöpä. " Toistaiseksi hallitus on epäröivät antaa vapaaehtoisille osaksi voimalaitoksen mutta Yamada ja muut ovat lobanneet oikeutta tukeen siivota. Hän sanoo: "Tällä hetkellä voin sanoa, että puhun monien keskeisten valtion ja Tepco ihmisiä. Olen pahoillani, etten voi sanoa enempää tällä hetkellä. Se on tapa, mutta se on erittäin herkkä asiaa poliittisesti. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.