tirsdag den 31. maj 2011

Linus Torvalds tiedotteet Linux-ytimen versio 3 juhlimaan 20 vuotta Penguin-powered tietojenkäsittely

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/30/linus-torvalds-releases-linux-kernel-version-3-to-celebrate-20-y/:


Se on ollut lähes kaksikymmentä vuotta sitten Linus Torvaldsin valloilleen Linux hyväuskoinen maailmassa, ja eilen hän vihdoin päivitetty avoimen lähdekoodin käyttöjärjestelmä ytimen versioon 3.0. Tämä kolmas iteraatio, nykyiseltä nimeltään 3.0.0-RC1 tulee 15 vuoden kuluttua 2,0 ensimmäinen osuma verkossa ja tuo ajurit Microsoft Kinect - siirto, joka olisi visioita sokerin luumu keijuja (tai ehkä juuri Android avatarit ) tanssivat hakkerit "päät. Mukana on myös koodi optimoitu AMD: n Fusion ja Intelin Ivy ja Sandy Bridge piin, ja jotkut päivitetty näytönohjaimet, too. Näistä uusi herkullinen herkkuja, Torvalds on nopea huomauttaa, että tämä uusi julkaisu on kehittyvä muutos ja valjastamiseen iso kolmen oh oli kyse siirtymässä kolmasosaa vuosikymmenen jakelu, noin uudistamaan OS. On vielä paljon tehtävää, koska se on Release Candidate tarpeessa hienostuneisuus, mutta utelias koodaajille voi tarttua uusin Linux on Kernel.org lähde linkkiä.

Linus Torvalds tiedotteet Linux-ytimen versio 3 juhlimaan 20 vuotta Penguin-powered tietotekniikka perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 toukokuu 2011 19:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Mahdollisesti Tech | lähde Lkml , Kernel.org | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar