tirsdag den 31. maj 2011

NASA: n uusi jäähdytyspumppu ei tarvitse liikkuvia osia, aseta chill out avaruuteen ensi kuussa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/31/nasas-new-cooling-pump-doesnt-need-moving-parts-set-to-chill/:


Se on melko helppo jäähtyä ylikuumeneminen pöytätietokoneen ylimääräinen tuuletin, mutta minkäs teet jos ei ole ilmaa? Se este NASA : n insinöörit ovat haluavat selkeä uusi prototyyppi pumppu että virasto julkisti viime viikolla. Pikkusormi kokoinen väline tukeutuu tunnetun tekniikan electrohydrodynamic (EHD)-pohjaisten lämmön kontrollointiin, jossa käytetään sähkökenttien pistää jäähdytysnesteen pienistä tuuletusaukkojen lämpö kylmä levy, ennen kuin siirrät ylimääräistä lämpöä lämmittimen ja levittää sitä kauas kaikki lämpötila-alttiille alueille. Joilla ei ole liikkuvia osia, kevyt jäähdytin käyttää vain noin puoli wattia tehoa ja kokoa voidaan työskennellä pienten sähköisten komponenttien tai lab-on-a-chip -laitteet. Haasteena on varmistaa, että pumppu voi selvitä värähtelyt rakettien laukaisun, mutta NASA laittaa sen testin aikana raketti tehtävän 9. kesäkuuta ja vuonna 2013, kun EHD lämpö kylmä levy sijoitetaan kansainväliselle avaruusasemalle Station . Aloita lähtölaskenta kello ja blast ohi tauon koko lehdistötiedote.



[Kiitos, Kevin]

Jatka käsittelyssä NASA: n uusi jäähdytyspumppu ei tarvitse liikkuvia osia, aseta chill out avaruuteen ensi kuussa


NASA: n uusi jäähdytyspumppu ei tarvitse liikkuvia osia, aseta chill out avaruuteen ensi kuussa perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 toukokuu 2011 02:17:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar