tirsdag den 31. maj 2011

Nokia alentaa laitteiden ja palveluiden näkymät Q2, yhä luottavainen ensimmäinen Windows Phone Q4

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/31/nokia-lowers-devices-and-services-outlook-for-q2-increasingly/:


Tiedätkö mitä tapahtuu, kun kerrot maailmalle, että olet luopuminen Symbian Windows Phone? Aivan, Symbian myynti ehtyä. Ei ole väliä kuinka monta kertaa olet kehumaan aikoo myydä ylimääräiset 150 miljoonaa uutta Symbian-laitteisiin , ja vaikka kuinka kauan sitoudut tukemaan Symbian -laitteet, käyttöjärjestelmä on lähinnä kuollut kehittäjille ja kuluttajille. Joten, emme ole yllättynyt kuullessani, että Nokia vain alensi laitteiden ja palveluiden näkymät Q2 2011. Päivitetty ohjaus vaatii laitteiden ja palvelujen liikevaihto on huomattavasti alle 6,1 miljardia 6,6 miljardia euroa odotettavissa Q2 johtuu odotettua pienemmästä keskimääräiset myyntihinnat myyntimäärien laskusta. Se näkee myös marginaalit ajelehtimassa alle odotetun vaihteluvälin 6 prosenttia 9 prosenttia, mikä johtui odotettua alhaisemman liikevaihto - Nokia arvioi, ei-IFRS-liikevoittoprosentti on "noin nollatulokseen." Niin tuloksena Nokia on myös vetämällä sen vuosittaiset tavoitteet vuodelle 2011 ja antaa lisää päivityksiä kuten sen tilanne muuttuu selvästi.



Myönteistä, Nokia ei sanoa, että se on "lisääntynyt luottamus", että se alus ensimmäisen Windows Phone tuote Q4 2011. Toivotaan niin.

Jatka käsittelyssä Nokia alentaa laitteiden ja palveluiden näkymät Q2, yhä luottavainen ensimmäinen Windows Phone Q4


Nokia alentaa laitteiden ja palveluiden näkymät Q2, yhä luottavainen ensimmäinen Windows Phone Q4 perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 toukokuu 2011 08:24:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar